Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

0
6

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και τώρα, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες Windows 10 και Windows 11 μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσεις τα Apple Music, Apple TV και Apple Devices.

Apple TV windows, Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Mέχρι τώρα, εάν ήσουν συνδρομητής στις πρώτες δύο εφαρμογές, δεν μπορούσες να τις χρησιμοποιήσεις από τον υπολογιστή σου που έτρεχε Windows. Η beta έκδοση ήταν διαθέσιμη μόνο σε Windows 11, ωστόσο, η σταθερή έκδοση επεκτάθηκε και στα Windows 10.

Apple TV windows, Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Αυτές οι τρεις εφαρμογές αποτελούν την τελική αντικατάσταση του iTunes, το οποίο, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ενώ η Apple κατάργησε σταδιακά το iTunes για Mac με το macOS Catalina, αυτό συνέχισε να υπάρχει στα Windows και επίσης λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις.

Apple TV windows, Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Οι νέες εφαρμογές, όμως, είναι πολύ πιο εξελιγμένες. Με το Apple Music, για παράδειγμα, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ίδιες δυνατότητες όπως στις πλατφόρμες της Apple, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μουσική χωρίς απώλειες και υψηλής ανάλυσης, κάτι δεν προσφέρει το iTunes. Η εφαρμογή TV σάς δίνει πρόσβαση στις αγορές σας στο iTunes καθώς και στο περιεχόμενο ροής Apple TV+ σε έως και 4K HDR. Το Apple Devices διαχειρίζεται πράγματα όπως ο συγχρονισμός, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ενημέρωση των συσκευών σας iPhone, iPad και iPod.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ