Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καλοκαιρινό πρόγραμμα

0
3
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Του ΚΔΑΠ Βασδέκειο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν αφιερωμένες σε παρουσιάσεις εργαστηρίων και παιχνίδια. Αναλυτικότερα την Πέμπτη 28 Ιουλίου τα εργαστήρια μουσικής και κατασκευών παρουσίασαν δραματοποιημένα τραγούδια και ιστορίες, παρουσία των γονιών. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για μας, τα παιδιά και τους γονείς τους που καταφέραμε μετά από 3 χρόνια κλεισίματος, λόγω covid, να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους γονείς και να απολαύσουμε όλοι μαζί τις υπέροχες παρουσιάσεις των παιδιών.
Την Παρασκευή29 Ιουλίου τα παιδιά είχαν την τιμητική τους και ολόκληρη η μέρα ήταν γεμάτη παιχνίδια. Στη δροσερή βεράντα του ΚΔΑΠ έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια στόχων και δεξιοτήτων με ανάπαυλες για κεράσματα. Η μέρα έκλεισε με ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι.
Το προσωπικό του ΚΔΑΠ ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που ήταν στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και εύχονται σε όλους, γονείς και παιδιά, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τον προσεχή Σεπτέμβριο με νέες δράσεις και προγράμματα.
Υπενθυμίζουμε πως τις ερχόμενες μέρες ξεκινούν οι αιτήσεις της ΕΕΤΑΑ για το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2022-2023. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο 24210 91113 για πληροφορίες και βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή