Ομαδικές συζητήσεις μέσω Facebook Messenger και Instagram

0
10
Ομαδικές συζητήσεις μέσω Facebook Messenger και Instagram

Το Facebook Messenger προχωρά ένα ακόμα παραπέρα στην προσπάθεια ενοποίησης των chats με το Instagram. Η νέα λειτουργία φέρνει κοντά τα ομαδικά chat μεταξύ Facebook Messenger και Instagram.

To Facebook εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έχει στην κατοχή του το Instagram και προσπαθεί να δημιουργήσει συνέργειες μεταξύ των διαφορετικών υπηρεσιών του. Έτσι, οι ομαδικές συνομιλίες από τον Facebook Messenger μπορούν να γίνονται απρόσκοπτα μεταξύ των επαφών και των μελών μίας ομάδας του Facebook Messenger και του Instagram.

Μέχρι σήμερα υπήρχε η δυνατότητα να συνομιλεί κανείς από τον Facebook Messenger απευθείας στο Instagram, ενώ στην τελευταία εκδοχή της εφαρμογή εμφανίζονται στην λίστα των προς συνομιλία επαφών τόσο οι Facebook Messenger φίλοι, όσο και οι Instagram επαφές. Παρομοίως, είναι ενοποιημένη και η διαδικασία της ομαδικής συνομιλίας, ανεξάρτητα εάν η ομάδα είναι στο Instagram ή στο Facebook.

H δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μέσω του αντίστοιχου update που θα λάβει το Facebook Messenger και το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται σε όλους τους χρήστες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ