Ορθιος με γκολ στο 95′ ο Παναθηναϊκός στην ήττα 2-1 από την Μπράγκα

0
0
Φάση με πρωταγωνιστή τον Τζούρισιτς

Ένα γκολ του Μαντσίνι στο 95’ κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά την πρόκριση στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μ’ αυτό το τέρμα οι «πράσινοι» μείωσαν σε 2-1 απέναντι στην Μπράγκα και διατήρησαν μεγάλο μέρος των ελπίδων τους για τη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο μέρος δεν είχε σκορ, αλλά στο 51’ οι Πορτογάλοι άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Ρουίς με σουτ νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-0.

Στο 62’ χάθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Μαντσίνι να περνά τον Φόντε και να πασάρει στον αφύλακτο Σπόραρ που κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ μπροστά σε κενή εστία.

Αντί για το 1-1 στο 74’ έγινε το 2-0. Από πλάγιο άουτ ο Γεντβάι έκανε το λάθος, η μπάλα έφτασε στον Τζαλό, ο οποίος έκανε το 2-0 σε μια εντελώς ανύποπτη φάση.

Στο 94’ ο Μπρινιόλι κράτησε το 2-0 στο τε-α-τετ με τον Ρόνι Λόπες και στο 95’ ο Μαντσίνι μετά από ασίστ του Ιωαννίδη εκτέλεσε τον Ματέους και μείωσε σε 2-1, που αναπτέρωσε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού, αφού ένα 2-0 θα ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί.

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους, Φόντε, Νιακατέ, Βίκτορ Γκόμες, Μαρίν, Μουστράτι (38’ λ. τρ. Αντρε Όρτα), Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα (86’ Ρόνι Λόπες), Μπρούμα (86’ Αντρέ Κάστρο), Πίτσι (66’ Αλβαρο Φερνάντες), Αμπέλ Ρουίς (86’ Μπάντζα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης. Πέρεθ (82’ Αράο), Βιλένα (76’ Τσέριν), Τζούρισιτς (65’ Μπερνάρντ), Μαντσίνι, Παλάσιος (76’ Αϊτόρ), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή