Ο Κωνσταντίνος και ο Νικόλας Δερβένης στην περίφημη Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Performance Rooms 2023

0
33

Δυο  Βολιώτες, ο Κωνσταντίνος Δερβένης και ο Νικόλας Δερβένης συμμετέχουν στην περίφημη έκθεση σύγχρονης Τέχνης, τα γνωστά Performance Rooms 2023» που διοργανώνει η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος  στην Αθήνα σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Πάνθεον».

Συγκεκριμένα στην Αίθουσα Τέχνης  Καππάτος, στην οδό Αθηνάς αρι.12 στο Μοναστηράκι στην Αθήνα,   15 Επιμελητές παρουσιάζουν 20 Performers από τις Εικαστικές Τέχνης   Performers από τις Εικαστικές Τέχνες καθώς και από άλλα καλλιτεχνικά πεδία όπως το Θέατρο, τον Χορό, τη Μουσική, τα Multimedia, στα δωμάτια της γκαλερί, σε διάστημα τριών  εβδομάδων και σε τρεις  ομάδες. Κάθε ομάδα  αποτελείται από πέντε Performances και  παρουσιάζεται από ένα τριήμερο. Σε κάθε δωμάτιο θα επιτελείται και μια ζωντανή performance κατά την τριήμερη διάρκεια της κάθε ομάδας, η οποία  είναι ανοιχτή στο κοινό, από  την Τετάρτη 1  Πέμπτη 2  και Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από 7 το απόγευμα έως 10 το βράδυ.

Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιαστούν και να καταγραφούν συστηματικά οι σύγχρονες τάσεις και προτάσεις στον καλλιτεχνικό χώρο της Performance, καλλιτεχνικά και θεωρητικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν συνέχεια των προηγούμενων διοργανώσεων για τις οποίες εκτιμάται ότι έχουν συμβάλει στην ανάδειξη ενός μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών και επιμελητών.

Συμμετέχουν οι:

Επιμελητές: Κωνσταντίνος Δερβένης, Δηώ Καγκελάρη, Μαργαρίτα Καταγά, Ειρήνη Μαρία Νανούρη, Καλλιτέχνες: Κωνσταντίνος Δερβένης-Ελένη Αθανασοπούλου -Νικόλας Δερβένης, Αθηνά Κανελλοπούλου, Ιζαμπώ Κρέμου, Σοφία Κυριακίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή