Ο Μπάιντεν λέει στον Πούτιν, οι σύμμαχοι των ΗΠΑ θα απαντήσουν στην εισβολή στην Ουκρανία με «γρήγορο και σοβαρό κόστος»

0
59
Biden Putin

Στο σημερινό τηλεφώνημα μεταξύ Μπάιντεν και Πούτιν, ο Πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι οποιαδήποτε ρωσική εισβολή θα οδηγήσει σε γρήγορο και σοβαρό κόστος για τη Ρωσία.

Ο Μπάιντεν σημείωσε ότι ενώ οι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στη διπλωματία, οι ΗΠΑ είναι επίσης εξίσου έτοιμες για «άλλα σενάρια». Τόνισε επίσης ότι οποιαδήποτε στρατιωτική ενέργεια της Ρωσίας θα προκαλέσει εκτεταμένο ανθρώπινο πόνο και θα μειώσει τη θέση της Ρωσίας.

Ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησης δήλωσε σε δημοσιογράφους μετά την κλήση ότι η κλήση ήταν “επαγγελματική και ουσιαστική”.

Ωστόσο, ο αξιωματούχος δήλωσε, “Δεν υπήρξε καμία θεμελιώδης αλλαγή στη δυναμική που εκτυλίσσεται εδώ και αρκετές εβδομάδες”.

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα μπορούσε να έρθει την Τετάρτη…

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στον δημοσιογράφο του Fox News Λούκας Τόμλινσον ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ενδέχεται να γίνει την Τετάρτη. Ο Τόμλινσον επιβεβαίωσε την αναφορά με πολλαπλές πηγές.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο διέταξε το προσωπικό της να φύγει, κατεβαίνει στο “ελάχιστο”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ