Ο οίκος LaQuan Smith ξέρει πως το 2022 θα είναι sexy. Πολύ sexy!

0
20
Ο οίκος LaQuan Smith ξέρει πως το 2022 θα είναι Sexy
Ο οίκος LaQuan Smith ξέρει πως το 2022 θα είναι sexy. Πολύ sexy!

Ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής LaQuan Smith πριν παρουσιάσει την super hot συλλογή του για το Φθινόπωρο του 2022, τήρησε ενός λεπτού σιγή για τον αείμνηστο André Leon Talley, το ταλέντο και η επιρροή του οποίου άλλαξαν ριζικά τη βιομηχανία της μόδας.

Πρόκειται για μια συγκινητική χειρονομία, μέσα από την οποία ο designer έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους του να πάρουν κυριολεκτικά μια ανάσα, πριν τα εκρηκτικά looks που σχεδίασε παρελάσουν μπροστά στα μάτια τους.

Η συλλογή ήταν η επιτομή του cool sexyness και ο Smith επέλεξε έναν ξεχωριστό χώρο για να την παρουσιάσει: ένα κτίριο στο κέντρο της πόλης που συνήθιζε να είναι το Down Town Association, ένα ιδιωτικό member’s club που ιδρύθηκε το 1859.

Το show άνοιξε η εντυπωσιακή Julia Fox, σύντροφος του Kanye West, η οποία φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με αισθησιακά cut-outs. Το look της ολοκλήρωνε μια σειρά από βραχιόλια βέργες. Ακριβώς πίσω της ακολουθούσε η Amelia Gray, με ένα φλογερό σύνολο.

Η νέα συλλογή του οίκου LaQuan Smith χαρακτηρίζεται από ζωηρές παγιέτες σε κάθε λογής χρώμα, μοναδικά παλτό σε shearling υφές, low waist παντελόνια που φανέρωναν μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο τα κόκαλα της λεκάνης, bodysuits με βαθιά V λαιμόκοψη και super short μίνι φούστες που στο πίσω μέρος αποκάλυπταν τους γλουτούς – σαν μια σύγχρονη εκδοχή του wild στυλ του Studio 54.

«Αυτή η συλλογή αφορούσε πραγματικά την αναβίωση της Νέας Υόρκης και τον εορτασμό της ζωής, ξανά», είπε ο Smith. «Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που θα έδινε στις γυναίκες μια αίσθηση ελπίδας και γιορτής».

Όσο για τα statement outerwear o Smith είπε: «Είναι όλα αυτά τα εντυπωσιακά νεοϋορκέζικα shearlings, με αυτές τις μικρές σέξι σιλουέτες από κάτω. Έξω κάνει κρύο, αλλά η γυναίκα αυτή κάπου πάει».

Η χρωματική του παλέτα περιλάμβανε ουδέτερα χρώματα, σε συνδυασμό με «ηλεκτρικά» χρυσά, κόκκινα και μπλε. Η αλήθεια είναι πως ο Smith κατάφερε να παρουσιάσει το sexy με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ