Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός θα κινηθεί νομικά κατά της δομής που φιλοξενούσε τον γιο του – «Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα είναι υπόλογοι»

0
4

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, συνελήφθη η κοινωνική λειτουργός της δομής που συνόδεψε τον ανήλικο στο ραντεβού μα τον πατέρα του,  ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη του ανήλικου.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Θα καταθέσουμε έγκληση κατά της ψυχιατρικής δομής του Πειραιά που με εισαγγελική διάταξη το ανήλικο τέκνο του εισήχθη σε αυτή και ασκήθηκε η επιμέλεια αποκλειστικά και μόνο από τη δομή.

Δεν είναι δυνατόν να ξεφεύγει από την γυναίκα, η οποία είχε την προστασία του ανηλίκου, το 15χρονο παιδί να μεταβαίνει έξω από το γήπεδο του Καραϊσκάκη και να μην μπορεί να το εντοπίσει κανένας από χθες το βράδυ στις 9 η ώρα».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο κ. Θεοδωρόπουλος «θα πρέπει η οικογένεια αυτή να αποκτήσει την επιμέλεια των τέκνων και όχι να κινδυνεύουν στις ανύπαρκτες δομές, οι οποίες είναι προστατευτές για τα ανήλικα τέκνα».

Πηγή