Ο Director του Mass Effect ετοιμάζει τον δικό του Sci-fi τίτλο gaming

0
15
Ο Director του Mass Effect ετοιμάζει τον δικό του Sci Fi τίτλο Gaming

Mass Effect, Ο Director του Mass Effect ετοιμάζει τον δικό του Sci-fi τίτλο gaming

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στελέχη με αρκετά χρόνια εμπειρίας να φεύγουν από ένα γνωστό Studio για να δημιουργήσουν δικά τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Casey Hudson, ο δημιουργούς ενός από τα πλέων επιτυχημένα franchise της Bioware, το Mass Effect. Ο Casey Hudson προσχώρησε στην δημιουργία του δικού του Studio με την ονομασία Humanoid Studios. Στην δημοσιότητα δόθηκαν πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη του νέου project που ετοιμάζει.

Όπως έκανε γνωστό ο Casey Hudson, δημιουργείται ένας νέος AAA τίτλος με Sci-fi θεματολογία και διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νέος τίτλος θα εστιάζει στην ιστορία του παιχνιδιού και στους χαρακτήρες του. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού έχει οραματιστεί ένα ολόκληρο νέο σύμπαν. Μια μικρή γεύση πήραμε μέσα από μερικές φωτογραφίες που έχουν γίνει διαθέσιμες. Σε αυτές βλέπουμε εικόνες από πλανήτες που θα γνωρίσουμε μέσα από το παιχνίδι.

Mass Effect, Ο Director του Mass Effect ετοιμάζει τον δικό του Sci-fi τίτλο gaming

Ο Casey Hudson ίδρυσε το Humanoid Studios τον Ιούνιο του 2021, από την στιγμή που έφυγε από την Bioware, συμμετέχοντας στο Knights of the Old Republic αλλά και στην τριλογία του Mass Effect. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που Casey Hudson έφυγε από την Bioware. Πρώτη φορά αποχώρισε το 2014 και επέστρεψε το 2017 πριν φύγει ξανά το 2020. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, σύντομα αναμένουμε νέα για τον νέο τίτλο.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ