Ο Samsung browser συγχρονίζει σελιδοδείκτες με τον Google Chrome

0
11
Ο Samsung Browser συγχρονίζει σελιδοδείκτες με τον Google Chrome

Το Samsung browser μπορεί πλέον να συγχρονίζει σελιδοδείκτες με το Google Chrome, η οποία λειτουργία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κανάλι beta της εφαρμογής το καλοκαίρι. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό σελιδοδεικτών, θα πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη της επέκτασης Samsung Internet Chrome και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Samsung.

Από εκεί θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή σελιδοδεικτών Chrome και, στη συνέχεια, Εισαγωγή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης Samsung (19) από το Play Store ή το Samsung Galaxy store και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε την επιλογή Συγχρονισμός με το Samsung Cloud.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ο συγχρονισμός σελιδοδεικτών δεν υπάρχει καν στο επίσημο αρχείο αλλαγών. Η ενημέρωση φέρνει επίσης μια νέα λειτουργία Πληροφορίες απορρήτου για κάθε ιστότοπο, ένα νέο γραφικό στοιχείο Διαδικτύου της Samsung, τη δυνατότητα χρήσης πρόσθετων σε μυστική λειτουργία, Smart Anti-Tracking και πολλά άλλα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ