Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

0
3

Οι ηλιόλουστες ημέρες και η υψηλή θερμοκρασία μάς ενημέρωσε για την έλευση της άνοιξης, η οποία περισσότερο θα λέγαμε πως μοιάζει με καλοκαίρι, γεγονός που μας οδηγεί να ονειρευόμαστε την επικείμενη θερινή περίοδο. Αβίαστα το μυαλό μας φτάνει στη σκέψη: “ποια είναι τα σανδάλια που θα φοράμε το καλοκαίρι”, ως αθεράπευτα πιστές fashion lovers. Άλλωστε, ο καιρός βρίσκεται με το μέρος μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βγάλουμε μπροστά μπροστά στη ντουλάπα τα σανδάλια μας ακόμα και τώρα. Ωστόσο, μήπως χρειάζεται να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα;

σανδάλια

Η νέα συλλογή των Ancient Greek Sandals “MAIN SS24” θα μας ωθήσει στο να απαντήσουμε θετικά στην ερώτηση που θέσαμε στον εαυτό μας, από τη στιγμή που κάθε νέο χειροποίητο σανδάλι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ειδικότερα, η νέα συλλογή θεωρείται μία εμπλουτισμένη εξέλιξη της συλλογής Resort 24, που για ακόμα μία φορά εμπνέεται από τα αρχαία ελληνικά αντικείμενα και σχήματα που παραμένουν διαχρονικά και αναλλοίωτα στην ιστορία της μόδας. Η νέα κολεξιόν επικεντρώνεται στα σανδάλια με λεπτά δερμάτινα λουράκια και τις διακοσμήσεις με χρυσά και ασημένια στοιχεία, οι οποίες κυμαίνονται από διακριτικά studs μέχρι πιο ογκώδη, εντυπωσιακά στολίδια εμπνευσμένα από τη μινωική τέχνη.

σανδάλια

Και μπορεί η αξία της διαχρονικότητας και του κλασικού να είναι αδιαμφίσβητη συνθήκη στις συλλογές Ancient Greek Sandals, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γίνονται πειραματισμοί με νέες υφές και υλικά. Για παράδειγμα, τη σεζόν που διανύουμε θα επιλέξουμε ανάμεσα σε ψάθα, κροκό δέρμα, μεταλλικά χρώματα, ακόμα και σουέτ δέρμα και εμαγιέ διακοσμητικά στοιχεία. Είτε λοιπόν η καλοκαιρινή σου εμφάνιση προορίζεται για την παραλία ή για νυχτοπερπατήματα στη Χώρα του νησιού που θα επισκεφθείς, η τέραστια γκάμα των νέων Ancient Greek Sandals θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

σανδάλια

Editor’s Picks

Mera

σανδάλια

Ermodiki

σανδάλια

Chordi

σανδάλια

Chora Block Heel

σανδάλια

Melitodes

  σανδάλια

Persephone

 σανδάλια

Και πέρα από την ολοκαίνουρια συλλογή, για το φετινό καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις, επίσης, από την capsule συλλογή του brand ” THE ICONS COLLECTION”, που σηματοδοτεί τα 12 χρόνια επιτυχίας των Ancient Greek Sandals και περιλαμβάνει δώδεκα iconic σανδάλια που χωρίς αμφιβολία ανήκουν στα best sellers.

Φωτογραφίες καμπάνιας: Yiannis Bournias / Courtesy of Ancient Greek Sandals

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ