Παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends 2022: Θα είναι υπόθεση πολλών πόλεων

0
9
Παγκόσμιο πρωτάθλημα League Of Legends 2022: Θα είναι υπόθεση πολλών πόλεων

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα e-sports γεγονότα της χρονιάς και, σύμφωνα με τη Riot, αυτό του 2022 θα είναι υπερθέαμα, καθώς θα διεξαχθεί σε τέσσερις πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Riot Games ανακοίνωσε πως το παγκόσμιο πρωτάθλημα LoL για το 2022 θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, την Πόλη του Μεξικού και το Σαν Φρανσίσκο.

Η ανακοίνωση έγινε ενόψει του αγώνα του NBA μεταξύ των Warriors και Raptors στο Chase Center στο Σαν Φρανσίσκο.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει με τα play-ins στην Πόλη του Μεξικού (στην αρένα αγώνων Liga Latinoamerica), ακολουθούμενο από τη φάση των ομίλων και τους προημιτελικούς στη Νέα Υόρκη (στο Hulu Θέατρο στο Madison Square Garden). Οι ημιτελικοί θα γίνουν στο Τορόντο (Scotiabank Arena) και οι τελικοί στο Σαν Φρανσίσκο (Chase Center).

Το Worlds για το 2021 ολοκληρώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Shenzen της Κίνας αλλά η πανδημία τους άλλαξε τα σχέδια.  Το τουρνουά διάρκειας ενός μήνα πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, με το αουτσάιντερ Edward Gaming να καταφέρνει τελικά να φτάσει στην κορυφή, κερδίζοντας τους υπερασπιστές πρωταθλητές DWG KIA.

Το 2022, ωστόσο, αναμένεται να υπάρχουν κανονικά θεατές δεδομένων των σχεδίων της Riot να φιλοξενήσει αγώνες σε μεγάλες αρένες του ΝΒΑ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε την πλήρη κλίμακα του παγκόσμιου αθλητισμού μας πίσω στη Βόρεια Αμερική και, εφόσον το επιτρέψει ο COVID, καλωσορίζουμε τους οπαδούς στις εξέδρες σε τρεις χώρες και τέσσερις διαφορετικές πόλεις», δήλωσε ο Naz Aletaha, παγκόσμιος επικεφαλής της LoL Esports.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ