Παλαιότερα Samsung αποκτούν λειτουργίες κάμερας Galaxy S23

0
6

Η σειρά Galaxy S23 είχε πολλές νέες δυνατότητες κάμερας όταν κυκλοφόρησε, ωστόσο η Samsung φροντίζει να τις αποκτήσουν και παλαιότερα μοντέλα.

Αυτή η πληροφορία προέρχεται από το φόρουμ της Samsung, όπου ένας συντονιστής μοιράστηκε τα ονόματα των μοντέλων που θα αποκτήσουν τις νέες λειτουργίες κάμερας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του συντονιστή, η σειρά Galaxy S22 και το Galaxy Z Fold 4 θα έχουν μια επαγγελματική λειτουργία τόσο για τη λήψη βίντεο όσο και για τη λήψη φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν πιο ακριβή έλεγχο στις ρυθμίσεις της κάμερας, όπως έκθεση, εστίαση, διάφραγμα, ISO κ.λπ., μέσω της εφαρμογής Expert RAW.

Aκόμα, οι παραπάνω συσκευές θα αποκτήσουν Astro Hyperlapse, οι δυνατότητες του οποίου επιτρέπουν στο χρήστη να τραβήξει ένα, ακόμη περισσότερο, επιταχυνόμενο βίντεο με time-lapse του νυχτερινού ουρανού, με ουράνια σώματα σαν αστέρια ορατά και να κινούνται καθώς η Γη περιστρέφεται.

Η Samsung εργάζεται για να προσφέρει μια πιο ομαλή μετάβαση μεταξύ των διαφορετικών καμερών στη σειρά Galaxy S22, καθώς και στα Galaxy Z Fold και Z Flip 4. Το αποτέλεσμα αυτής της βελτίωσης είναι ήδη ορατό στη σειρά S23 και υποτίθεται ότι θα κάνει εναλλαγή καμερών κατά τη λήψη βίντεο λιγότερο ενοχλητικό και αισθητό

Παράλληλα, η λειτουργία remaster φωτογραφιών χρησιμοποιεί AI για να διορθώσει τις ατέλειες στη φωτογραφία σας. Μπορεί επίσης να διορθώσει την παραμόρφωση, να διαγράψει τις αντανακλάσεις και να βελτιώσει τα GIF. Τα υποστηριζόμενα μοντέλα περιλαμβάνουν τις σειρές Galaxy S22, S21, S20 και Note 20. Υποστηρίζονται επίσης όλα τα τηλέφωνα Z Fold και Z Flip, εκτός από τα πρώτα.

Η εφαρμογή Gallery, επιπρόσθετα, θα είναι πιο ικανή να χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά για να βρει αυτό που ψάχνετε. Αυτή η ενημέρωση έρχεται στα ίδια τηλέφωνα που υποστηρίζουν τις βελτιώσεις στο remastering φωτογραφιών.

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Η σειρά Galaxy S22 αποκτά τη λειτουργία Auto Framing του S23, η οποία μπορεί να ξεχωρίσει τα άτομα μέσα σε μια λήψη και να τη μεγεθύνει ψηφιακά για να τα τοποθετήσει στο κέντρο της. Το Tracking Shot, μια λειτουργία που συνδέεται με το Auto Framing όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο άτομο στο οποίο η κάμερα θα εστιάσει και θα κάνει κάδρο, έρχεται επίσης στο S22.

Το Image Clipper, τέλος, είναι ένα εργαλείο που σάς επιτρέπει να αποκόψετε ένα συγκεκριμένο άτομο ή αντικείμενο από μια φωτογραφία και να το στείλετε/κατεβάσετε ως ξεχωριστή εικόνα. Αυτό είναι ήδη διαθέσιμο στη σειρά S22, αλλά θα κυκλοφορήσει και σε όλα τα foldable της Samsung εκτός από αυτά της πρώτης γενιάς, καθώς και σε κάθε ναυαρχίδα από το Galaxy Note 20 και νεότερα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ