Παπαπέτρος σε Μπέο: Αν έχεις πολλά κιλά…

0
7

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος για «κακομοίρηδες» και «μίζερους» που αντιδρούν για το κόψιμο των κυπαρρισιών έξω από το παλιό Κοιμητήριο, δίνει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Νίκος Παπαπέτρος. Όπως επισημαίνει « Ο Δήμαρχος Βόλου, με το γνωστό εξυπναδίστικο (περί εξυπνάδας, ούτε λόγος να γίνεται) ύφος του γνωστού λογογράφου του, σε πρόσφατη δήλωση του (πριν η φωτιά φτάσει στη βιομηχανική), ανέφερε πάλι τις γνωστές αερολογίες περί εκφραστών της μιζέριας, κακομοίρηδων, βουτηγμένων στην ιδιοτέλεια κ.λ.π.

Εάν το τελευταίο αφορά εμένα και εάν έχει πολλά κιλά ….. όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, δεν έχει παρά να με κατανομάσει και να κληθεί να το αποδείξει. Διαφορετικά, απλώς μόνος του ζυγίζεται και μόνος του καυχιέται για το βάρος των …

Αν κατάλαβε ότι θρηνούμε για τα κυπαρίσσια, μάλλον θα πρέπει ν’ αναλογιστεί για την αντίληψή του. Αλλά, παρά την αυτοπροβαλλόμενη μαγκιά του, δεν μας έχει δηλώσει ακόμη αν ο ίδιος έδωσε την εντολή για να κοπούν τα κυπαρίσσια.

Γιατί διαφορετικά δεν μπορώ εγώ να κατανοήσω τον λόγο που τόσο υπερασπίζεται την κοπή τους. Και βεβαίως δεν μας έχει πει εάν θα προχωρήσει στις ενέργειες που σκέφτεται, εν γνώσει του ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν εκφράσει διαφορετική άποψη (βλ. εφορία νεοτέρων μνημείων).

Επειδή προφανέστατα δεν έχει καταλάβει ο κος Δήμαρχος την αξία και τη σημασία της προστασίας και των μνημείων και του περιβάλλοντος, ας του εξηγήσει κάποιος – αν τα καταφέρει – πως, αν συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με τον πειρατικό αυτόν τρόπο στη φύση, θα έχουμε αποτελέσματα σαν τα χθεσινά.

Και τότε κανένας «συντονισμός» από «ασυντόνιστους» δεν θα είναι αρκετός για να μας αποτρέψει από την απόλυτη καταστροφή. Και η πόλη βέβαια δεν θα είναι «αυτή που μας μαγεύει», αλλά ένα απέραντο «μνημείο».»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή