Πιθανή καθυστέρηση στην παρουσίαση των Huawei P50

0
12
Πιθανή καθυστέρηση στην παρουσίαση των Huawei P50

Πιθανή καθυστέρηση στην παρουσίαση του Huawei P50 series

Οι πληροφορίες περί καθυστέρησης της παρουσίασης των Huawei P50 series μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι ο πρωτοπόρος του Harmony OS. Εδώ οι φήμες τοποθετούν το MatePad Pro2 ως την πρώτη συσκευή που θα έρθει με το λειτουργικό σύστημα της Huawei.

H αρχική ανακοίνωση ότι θα έρθει ένα event παρουσίασης των Huawei P50 στο τέλος του Μαρτίου δεν ισχύει πλέον, καθώς η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Huawei μετατίθεται για τον ερχόμενο Ιούνιο. Παρόλα αυτά συνεχίζει να ισχύει ότι το Harmony OS θα κάνει την πανηγυρική του εμφάνιση στον βασικό μίας συσκευής μέσα στον Απρίλιο.

Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα από όλα αυτά είναι ότι άλλος θα έχει την… τιμή να φορά πρώτος το λειτουργικό σύστημα της Huawei. Οι μέχρι σήμερα ισχύουσες φήμες θέλουν την πρώτη συσκευή που θα το έχει να είναι το Huawei MatePad Pro2.

To MatePad θα έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις, η μία με οθόνη διαγωνίου 12.2 και η άλλη με οθόνη 12.6 ιντσών. Ο επεξεργαστής του αναμένεται να είναι ο Kirin 9000. Αναφορικά με το πολυαναμενόμενο Huawei P50 Series, εννοείται ότι περιμένουμε να ανάψει η μάχη με το Xiaomi Mi 11 Ultra στο κομμάτι της κάμερας, αφού και εδώ θα έχουμε μεγάλου μεγέθους αισθητήρα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ