Πληροφορίες θέλουν το Windows Timeline να αλλάζει ριζικά

0
7
Πληροφορίες θέλουν το Windows Timeline να αλλάζει ριζικά

Πληροφορίες θέλουν το Windows Timeline να αλλάζει ριζικά

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Windows 10 Timeline αλλάζει και χάνει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το Activity History του Windows 10 Timeline που επιτρέπει τον συγχρονισμό μεταξύ εφαρμογών αναμένεται να μας αποχαιρετήσει.

Το Windows 10 Timeline είχε τη δυνατότητα να κρατά ένα αρχείο των ενεργειών που έκανε κάποιος στον υπολογιστή του και να επιστρέψει προς τα πίσω στον χρόνο για να δει ένα αρχείο. Με τη λειτουργία του Activity History του Windows 10 Timeline ήταν εφικτό να συγχρονίζει κανείς τη δραστηριότητά του με άλλες συσκευές ή άλλους Windows 10 υπολογιστές, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνεχίζει τη δουλειά του από εκεί που την άφησε.

Με τα όσα έχουν φανεί από το Windows 10 Insider Preview build 21359, το στοιχείο του Activity History και του συγχρονισμού αναμένεται να εξαφανιστεί, κάτι που θα καταστήσει το Windows 10 Timeline πρακτικά… άχρηστο. Ήδη ο Microsoft Launcher στο Android έχει χάσει το στοιχείο του activity history, επομένως δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι γίνεται κάτι παρόμοιο και στα Windows 10.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ