Πολλά υποσχόμενες οι διαρροές για τον επεξεργαστή του Pixel 6

0
3
Πολλά υποσχόμενες οι διαρροές για τον επεξεργαστή του Pixel 6

Πολλά υποσχόμενες οι διαρροές για τον επεξεργαστή του Pixel 6

Υψηλές προσδοκίες δημιουργούν οι διαρροές αναφορικά με τον GS101 Whitechapel, τον επεξεργαστή της Google στο Pixel 6. Πολλά σχόλια, πάντως, αναφέρουν ότι η Google με το Pixel 6 φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει σε high end μονοπάτια.

Είναι δύσκολο να κρίνει κανείς την απόδοση βασιζόμενος μόνο στις φήμες, καθώς θεωρείται δύσκολο να παρουσιάσει η Google έναν ανταγωνιστή του Snapdragon 888, στην πρώτη της προσπάθεια να βάλει ένα Google branded chip στο εσωτερικό του Pixel 6. Από την άλλη μεριά, αναμένονται υψηλές επιδόσεις από τον επεξεργαστή αυτόν, ο οποίος εκτιμάται ότι θα κατασκευαστεί με την αρχιτεκτονική των 5 nm.

Στον τομέα των γραφικών αναμένεται να γίνει η χρήση ενός Mali G78 GPU. Εδώ αρκεί να σημειωθεί ότι ίδιο chip γραφικών, με μερικές παραλλαγές χρησιμοποιεί και το Samsung Galaxy S21. Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο συμφωνούν οι φήμες είναι ότι, τουλάχιστον το μοντέλο Pixel 6 XL, θα έχει συχνότητα 120 Hz στην οθόνη του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ