Πού είναι η Porsche μου; Στον Ατλαντικό Ωκεανό “ΚΑΙΓΕΤΑΙ” φορτηγό πλοίο που μετέφερε χιλιάδες σπορ αυτοκίνητα

0
218
Felicity Ace

Χιλιάδες Πόρσε, Audis και Lamborghinis βυθίστηκαν σε ένα μη επανδρωμένο φορτηγό πλοίο στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού την Πέμπτη.

Μέλη του πληρώματος της Φελίσιτι Έις μήκους 650 μέτρων απομακρύνθηκαν από το μεταγωγικό πλοίο σε ξενοδοχείο στα νησιά Αζόρες, καθώς το πλοίο έπασχε 100 μίλια μακριά από το πορτογαλικό αρχιπέλαγος, σύμφωνα με το στρατό της χώρας. Κανένας από τους 22 ναύτες δεν τραυματίστηκε.

Το πλοίο εξακολουθούσε να καίει και να βγάζει σύννεφα λευκού καπνού καθώς ένα πλοίο του ναυτικού της Πορτογαλίας επιθεωρούσε εάν κινδύνευε να βυθιστεί, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Η Φελίσιτι Έις ήταν πιθανότατα πολύ μεγάλη για να ρυμουλκηθεί σε ένα λιμάνι στο αρχιπέλαγος, το οποίο απέχει περισσότερο από 900 μίλια από την ευρωπαϊκή ηπειρωτική χώρα. Το πλοίο ήταν καθ’ οδόν για το Ρόουντ ‘ιλαντ ΗΠΑ από τη Γερμανία.

Στο πλοίο επέβαιναν 3.965 οχήματα της Volkswagen AG, συμπεριλαμβανομένων 1.100 porches. Η μητρική εταιρεία της Volkswagen κατασκευάζει το εμπορικό σήμα της Volkswagen, καθώς και μοντέλα Porsche, Audi και Lamborghini, τα οποία ήταν όλα επί του σκάφους, ανέφερε εσωτερικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας που είδε το κατάστημα.

Felicity Ace Evacuation

“Οι άμεσες σκέψεις μας είναι ανακουφιστικό το γεγονός ότι το 22 πλήρωμα του εμπορικού πλοίου Felicity Ace είναι ασφαλές και καλά”, ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Porsche.

Όποιος ανησυχεί για αυτό το περιστατικό και τις επιπτώσεις στο αυτοκίνητο που έχει παραγγείλει θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον αντιπρόσωπο της Porsche”, ανέφερε η δήλωση.

Ένας τουίταρε ότι η κατά παραγγελία Porsche Boxster Spyder του ήταν στο καταδικασμένο πλοίο. Τα βασικά μοντέλα του οχήματος πωλούνται για 100.000 δολάρια.

Το 2019, μοντέλα Porsche αξίας 300.000 δολαρίων ήταν μεταξύ των δύο χιλιάδων οχημάτων που βυθίστηκαν με ένα ιταλικό φορτηγό πλοίο κοντά στη Γαλλία, ανέφερε η The Sun.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ