Πρόκριση Λεβαδειακού στο Κύπελλο, 3-0 τον Αιολικό

0
4

Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού στο ματς με τον Αιολικό

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Λεβαδειακός επικράτησε στην έδρα του με 3-0 του Αιολικού και προκρίθηκε στην 5η φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία πάλι σε μονό αγώνα ως γηπεδούχος. Ο νικητής θα συναντήσει τη Νίκη σε διπλά ματς στη φάση των 16.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Συμελίδη μετά από ασίστ του Κουιρουκίδη, ενώ στο 42’ ο Κουιρουκίδης με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για το Λεβαδειακό. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Νικολιάς στο 81ο λεπτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες επισφαλής κρίνεται πλέον η θέση του Απ. Χαραλαμπίδη στον πάγκο του Αιολικού, από τον οποίον φιλοξενείται η Νίκη την επόμενη Τετάρτη στο πρωτάθλημα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης (70’ Τσάπρας), Βήχος, Μεχία, Σωτηράκος, Λιάγκας, Συμελίδης (59’ Nίκας), Τσελεπίδης, Πολέτο (59’ Κουάδρα), Κουϊρουκίδης (59’Ρομό), Νικολιάς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Κολλαράς (34′ Ουνγιαλίδης), Μαξιμένκο, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Λουμανσρούμπεν, Κάτσε, Άσαχμπαρ (56′ Ιωάννου), Ζάκαριτς (46′ Μουχάλης), Ενομό (46′ Σινγκ), Κόρντιτς (56′ Μανούσος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή