Πρόκριση της ΑΕΛ στα πέναλτι επί του ΠΑΣ Γιάννινα

0
4
Πρόκριση της ΑΕΛ στα πέναλτι επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δύο πέναλτι τα οποία έδωσε ο ρέφερι Παπαπέτρου, η ΑΕΛ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας,  αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι «βράζουν» με την απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα στη φάση του 47′ όταν η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του Γκαρντάφσκι, τον οποίο και τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα. Ο Μαυριάς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ, όμως, ο ΠΑΣ απάντησε με το… ίδιο νόμισμα όταν ο Παπαπέτρου είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ηλιάδη στον Περέα το οποίο όμως έγινε οριακά εκτός περιοχής!

Ο Κάργας ήταν εύστοχος, ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν το σκορ τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και στην παράταση. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η ΑΕΛ ήταν πιο τυχερή και επικράτησε με 3-1.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Ηλιάδης, Μακσιμένκο, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυρίας (91’ Γλυνός), Μπαντιμπανγκά, (106’ Συμελίδης) Νικολιάς (66’ Γιάκος), Όγκμποε (66’ Ακούνια).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Ρίζος (67’ Πέερσμαν), Καραχάλιος (91’ Λιάσος), Σιόντης (84’ Μέντες), Γκαρντάβσκι, Μίνα (46’ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσέανου (46’ Σνάιντερ).

Πηγή