Πρόσληψη επτά (7) ατόμων στο δήμο Σκοπέλου…

0
14
Dimarxio2

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη επτά (7) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) οκτάμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

-Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

– Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

– Να κατέχουν  τα τυπικά προσόντα ανά ειδικότητα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να υποβάλουν την αίτησή τους με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 συμπληρωμένη, είτεηλεκτρονικά στη διεύθυνση  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (prosopiko@skopelos.gov.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σκοπέλου, Τ.Κ. 37003, Σκόπελος – Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κου Γεωργίου Γούλα και της κας Γκίκα Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 24243-50103-131).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι  δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από αύριο Τετάρτη 22-07-2020 επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της  ανακοίνωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου,  στις    Κοινότητες Γλώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.skopelos.gov.gr έως και  την Παρασκευή 31-07-2020.

Η Ανακοίνωση, έντυπο αιτήσεως , καθώς και έντυπα υπεύθυνων  δηλώσεων , πέραν των πινάκων ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, θα βρίσκονται αναρτημένα και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.skopelos.gov.gr

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ