Πρόσληψη πέντε διμηνιτών αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή

0
10
Πρόσληψη πέντε διμηνιτών αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή

Λόγω φόρτου για την υποβολή δηλώσεων ακινήτων

Την πρόσληψη πέντε συμβασιούχων δίμηνης διάρκειας, λόγω φόρτου εργασίας για την υποβολή δηλώσεων ακινήτων, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα.
Το κατεπείγον της συνεδρίασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 παρ. 6 του 4555/2018 έγκειται στο γεγονός α) της άμεσης πρόσληψης προσωπικού και β) για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, το τμήμα Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών που εκκαθαρίζει τις δηλώσεις για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών, αντιμετωπίζει αυξημένες ανάγκες λόγω του μεγάλου αριθμού των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί για το Δήμο Βόλου και του μειωμένου αριθμού των μονίμων υπαλλήλων,
Για το λόγο αυτό, απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση 2μηνης διάρκειας ΙΔΟΧ που θα απασχοληθούν από 1-2-2021 έως 31-3-2021 και ειδικότερα τριών ατόμων κατηγορίας ΠΕ Οικονομικού και δύο ΤΕ Λογιστικής.

Η επιτροπή αποφάσισε ακόμη τη συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών της Διεύθυνσης Διοικητικών του Δήμου Βόλου για το έτος 2021

Πηγή