Πρώτα οι πληρωμές προστίμων και μετά οι μεταγραφές

0
7
H απώθηση του α’ βοηθού Γιοβάνη στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης κόστισε 2 χιλιάδες ευρώ στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ακόμη και για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα

Μπορεί αρκετές ομάδες ν’ ανακοινώνουν μεταγραφικές συμφωνίες, μιας και προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά, ωστόσο και ενώ η έκδοση των αγωνιστικών δελτίων θ’ αρχίσει σύντομα, θα πρέπει πρώτα να ξεπληρώσουν τις οφειλές πάσης φύσεως στην ΕΠΟ για να προχωρήσουν.

Κοινώς, αν δεν έχουν αποπληρώσει πρόστιμα και χρηματικές ποινές μεταγραφές δεν θα μπορέσουν να κάνουν, και αυτό ισχύει ακόμη και για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα, χωρίς καμία εξαίρεση.

Τα πρόστιμα άλλωστε δεν έλειψαν κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο και για τον Ολυμπιακό Βόλου, με αποκορύφωμα αυτό των 2 χιλιάδων ευρώ για την επίθεση που είχε δεχθεί ο α’ βοηθός διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργος Γιοβάνης, καθώς άτομο που είχε εισέλθει εντός του αγωνιστικού χώρου με την ολοκλήρωση του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης, τον απώθησε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος. Μάλιστα, η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχε εκδώσει τότε και ανακοίνωση που έκανε λόγο ακόμη και για πιθανή προβοκάτσια.

Βάσει συμφωνίας πάντως της διοίκησης του ΑΣ με το περιβόητο consortium, οι όποιες υποχρεώσεις που προκύπτουν πριν την 1η Μαΐου 2023, επιβαρύνουν τον Ερασιτέχνη και όχι τη νέα διοίκηση. Οπότε ο ΑΣ κλήθηκε να πληρώσει τα πρόστιμα και να καλύψει τις χρηματικές ποινές για να μπορεί η νέα διοίκηση της κοινοπραξίας να κάνει μεταγραφές και να μην μείνει μόνο σε επιλεκτικές διαρροές και γνωστοποιήσεις μέσω social media χωρίς αντίκρισμα. Χωρίς πληρωμή των προστίμων στην ΕΠΟ, μεταγραφές δεν γίνονται από καμία ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή