«Πρώτη Γυναίκα»: Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της DVF μάς προετοιμάζει να καλωσορίσουμε με στιλ τη νέα εποχή

0
7

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της άνοιξης, η νέα καμπάνια DVF μάς έβαλε αμέσως σε mood, με αποτέλεσμα να οραματιζόμαστε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας γεμάτη έντονα χρώματα και φλοράλ μοτίβα. Ειδικότερα, η ανοιξιάτικη συλλογή ‘24 της Diane Von Furstenberg, “The First Woman” γιορτάζει τη γυναίκα που απελευθερώνεται από τη φύση.

DVF

Όπως ανέφερε το σημείωμα για τις νέες ανοιξιάτικες δημιουργίες, η συλλογή εμπνέεται από τον κήπο της Εδέμ στα πρόθυρα της άνθισής του, υποδηλώνοντας την ακαταμάχητη γοητεία του νέου ξεκινήματος. Με αφορμή την 50ή επέτειο του wrap dress, οι σιλουέτες είναι εμπνευσμένες από το απελευθερωτικό στυλ της Diane.

DVF

DVF

Slip-on-and-go φορέματα, ολόσωμες φόρμες που εξασφαλίζουν αβίαστο ντύσιμο με ένα βήμα μαζί με λεπτομέρειες που δείχνουν το δέρμα, δημιουργούν μια αίσθηση χωρίς περιορισμούς. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της καμπάνιας, τα χρώματα για τη σεζόν είναι ζωηρά, φέρνοντας στο μυαλό τη φρεσκάδα της νέας ζωής, ενώ τα σχέδια στα περισσότερα κομμάτια είναι εμπνευσμένα από φρούτα, λουλούδια και ζώα – συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής ενός deer print.

DVF

Αν δηλώνεις αμετανόητη lover της σχεδιάστριας και δεν βλέπεις την ώρα να δεις από κοντά τα key items και να αποκτήσεις τη συλλογή που είναι εμπνευσμένη από τις ανοιξιάτικες μέρες, τότε η επίσκεψη στη DVF Boutique (Αγ. Μεταξά 24,Γλυφάδα) είναι μονόδρομος.

Φωτογραφίες: Courtesy of DVF

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ