Πρώτο δείγμα θετικό για τη Νίκη Βόλου

0
5
Πρώτο δείγμα θετικό για τη Νίκη Βόλου

Επικράτησε 2-0 στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας

Τα παιχνίδια προετοιμασίας, ειδικά τα πρώρα χρονικά, προσφέρονται κατά κύριο λόγο για ξεμούδιασμα και για να σπάσει η ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων, αλλά και για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα οι προπονητές. Αυτό έγινε και στη Νεάπολη το απόγευμα της Τετάρτης (31/08) με τη Νίκη να επικρατεί 2-0 σε βάρος του Ηρακλή Λάρισας, χάρη στα τέρματα των Γαβριηλίδη και Τζιώρα.

Καλύτερη γενικότερα εμφανίστηκε η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη απέναντι στο λαρισαϊκό σύνολο, με τον Βασίλη Γαβριηλίδη στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης να κάνει το 1-0 με κεφαλιά, μετά τη σέντρα που έβγαλε ο Ροχάνο. Γενικότερα και στη συνέχεια οι  «κυανόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας στο 13’ ένα ωραίο σουτ του Μορέιρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 14’ με σουτ του Τσιμίκα που πέρασε δίπλα από την εστία του Μπάγιτς.

Σχεδόν 20 λεπτά χρειάστηκε να περάσουν από εκείνο το σημείο, για φτάσει κοντά και δεύτερο τέρμα η Νίκη Βόλου. Ήταν στο 35’ όταν ο Μιράντα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Μορέιρα να ελέγχει την μπάλα και να την περνάει στον Μέτσε, που σούταρε αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 2-0.

Στο 44’ ΄πάλι, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν ο Μορέιρα και πάλι πέρασε την μπάλα στον Μέτσε, αυτός την έδωσε σε πρώτο χρόνο στον Γαβριηλίδη που με κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Κουτζαβσίλη, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντέδρασε σωστά και δεν επέτρεψε στον παίκτη της Νίκης να σκοράρει.

Πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική στο δεύτερο μέρος, αφού έγιναν και πολλές αλλαγές, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να δίνει συνολικά χρόνο συμμετοχής σε 23 ποδοσφαιριστές.

Και πάλι ο Γαβριηλίδης πάντως στο 69’ απείλησε την εστία του Ηρακλή Λάρισας με σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαγιάννης του είπε «όχι». Τελικά ήταν κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι  «κυανόλευκοι» κατάφεραν να κάνουν το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό, όταν ο Κύπριος Δημητρίου έκανε τη σέντρα και ο Τζιώρας πλάσαρε τον Παπαγιάννη για να σκοράρει.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Mπάγιτς (32’ Μπουργάνης, 64’ Μισυρλής), Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Γρομητσάρης (46’ Ανδρέου), Δεληζήσης (46’ Λογαράς), Αναστασίου (46’ Δημητρίου), Κυριακίδης (46’ Κριμιτζάς), Μέτσε (59’ Τζιώρας), Μορέιρα (75’ Τζιάνης), Μιράντα (46’ Ολαϊζόλα), Γαβριηλίδης, Ροχάνο (45’ Σιαφά 45′, 82’ Τόγιας)

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης (62’ Παπαγιάννης), Καψάλης (87’ Γκουτζαηλίας Ι.), Καμπέρης (80’ Κακαβίτσης), Γκαλίτσιος, Αγγελούλης (33’ Γαργάλα), Σούμπασης (59’ Χριστίδης), Μπάμης (64’ Αλτάνης), Τσιμίκας (87’ Γκουτζαηλίας Κ.), Λεσάι (80’ Ευθυμιάδης), Μεζίνι (59’ Ζαφειρίου, 87 Ντάσσι 87′), Μάντηκας (80’ Τασιούλης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή