Πως μια 44χρονη οργάνωσε την κλοπή χρηματοκιβωτίου με 150.000 ευρώ από σπίτι

0
2

Άνθρωπος- «κλειδί» σε μια διάρρηξη με λεία ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε ένα ιλιγγιώδες ποσό σε μετρητά από ένα σπίτι σε κοινότητα του ορεινού όγκου της Πέλλας ήταν μια 44χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία έδωσε τις σχετικές πληροφορίες σε έναν ομοεθνή της.

Η αλλοδαπή, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, γνώριζε για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου που περιείχε το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό των 150.000 ευρώ και τους χρόνους που απουσίαζαν οι ένοικοι και είχε ενημερώσει τον 29χρονο φίλο της. Εκείνος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, εισέβαλαν ανενόχλητοι το σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο, στις 2 Οκτωβρίου του 2023, και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο με το πολύτιμο περιεχόμενό του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας, ωστόσο οι δράστες παραμένουν άφαντοι, όπως και το ποσό «μαμούθ» που άρπαξαν. Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία της 44χρονης σε περιοχή της Πέλλας βρέθηκαν 5.300 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος της, καθώς και σε βάρος του 29χρονου και των συνεργών του για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται οι έρευνες.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή