Πώς θα φορέσεις τη τζιν φούστα την άνοιξη

0
6

Δίχως αμφιβολία, το denim ύφασμα είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου ντυσίματος. Διαχρονικό και ταυτόχρονα σύγχρονο, cool και πολύ πρακτικό, το denim είναι η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις για να ντυθείς κομψά και προσεγμένα σε διάφορες περιστάσεις. Ανάμεσα στα must have κομμάτια είναι και η mini τζιν φούστα, ένα πολύ girly bottom, που φορούν ξανά οι fashionistas, προτείνοντας μας τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

-1 Μπορεί στα προφίλ των fashionistas να βλέπεις φούστες που είναι αρκετά κοντές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και τα στιλ. Το σωστό είναι να προσαρμόσεις την εν λόγω τάση στο δικό σου ντύσιμο. Μείνει δηλαδή, μακριά από πολύ κοντές φούστες που σε κάνουν να νιώθεις άβολα ή που φοβάσαι πως εάν κάνεις κάποια κίνηση θα φανεί κάτι που δεν θέλεις. Προτίμησε να επενδύσεις σε φούστες με λίγο πιο μακρύ μήκος, που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων.

-2 Εκτός από το μήκος της φούστας, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά και τη γραμμή της. Προσπάθησε να αποφύγεις τις mini φούστες με πολύ στενή γραμμή, το πλισέ και τα βολάν, αλλά και τις skater skirts, και προτίμησε mini φούστες σε Α γραμμή και φυσικά στο σωστό μέγεθος. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο κομψό.

-3 Υπάρχει ένας στιλιστικός κανόνας που λέει πως όσο πιο κοντή είναι η φούστα τόσο πιο χαμηλό θα πρέπει να είναι το μήκος του τακουνιού στα παπούτσια που θα φορέσεις. Όσον αφορά στις κοντές φούστες, τα ιδανικά παπούτσια είναι είτε τα flat είτε εκείνα με ελάχιστο τακούνι. Για παράδειγμα, τα παπούτσια με τετράγωνο τακούνι, τα kitten heels, τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα sneakers είναι μερικές από τις πιο κομψές και safe επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Δες τα 5 looks με τζιν φούστα στο missbloom.gr 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ