Πώς να ντυθείς για τη βραδινή έξοδό σου χωρίς να αγοράσεις τίποτα καινούργιο

0
6
Πώς να ντυθείς για τη βραδινή έξοδό σου χωρίς να αγοράσεις τίποτα καινούργιο

Κεντρική φωτογραφία: Ιnstagram.com/ninasandbech

Κακά τα ψέματα, το shopping είναι μια υπέροχη δραστηριότητα και όλες την λατρεύουμε ωστόσο δεν είναι πάντα οικονομικά εφικτό. Με το Halloween που άνοιξε και επίσημα την “party season”, αλλά και τα events και τις προσκλήσεις να πληθαίνουν, ενδεχομένως να έχεις βρεθεί ήδη μπροστά στο δίλημμα “Και τι φοράνε τώρα;” για τη βραδινή έξοδό σου. Η λύση βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα σου (ή σε κάποια κοντινή ντουλάπα). Παρακάτω ακολουθούν styling tips για να εξακολουθείς να είσαι fashion icon χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε cent! 

Ώρα για ξεσκαρτάρισμα

Όλες μας έχουμε στην ντουλάπα μας κομμάτια που δεν έχουμε φορέσει ποτέ ή σχεδόν ποτέ. Ήρθε η ώρα να τα βγάλεις έξω ένα προς ένα και να τα αξιολογήσεις εκ νέου. Φόρεσέ τα και γίνε όσο πιο δημιουργική γίνεται, κάνοντας συνδυασμούς που δεν έχεις κάνει ξανά πριν για να δεις αν τελικά μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε ένα outfit. Δες αν κάποια από αυτά θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κάτι τελείως διαφορετικό με μία μεταποιήση. Τέλος, αν αποφασίσεις πως κάποια από τα κομμάτια δεν θα τα φορέσεις ποτέ, τότε δώρισέ τα ή δώστα για ανακύκλωση. 

Γύρισε πίσω το χρόνο

Έχεις κρατήσει κομμάτια από αγαπημένες σου δεκαετίες που δεν είναι πια τάση; Μπορείς να τα κάνεις εσύ! Ακόμα κι αν κάτι δεν είναι στα trends αυτή τη στιγμή μπορείς να δημιουργήσεις θεματικά outfits – πχ εμπνευσμένα από τα 00s’ τα οποία μάλιστα (δυστυχώς) επιστρέφουν σιγά – σιγά –  επαναφέροντας αυτούς τους fashion κώδικες από περασμένες εποχές. Το κλειδί εδώ, για να γίνει η εμφάνισή σου statement κι όχι αποκριάτικη μεταμφίεση, είναι να δώσεις έμφαση στα βασικά κομμάτια, αλλά το υπόλοιπο look σου να παραμείνει σύγχρονο. 

Ξανακοίταξε τα αξεσουάρ σου 

Μπορείς πάντα να απογειώσεις μια εμφάνιση, ακόμα και την πιο απλή, με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα total black σύνολο για παράδειγμα, που είναι πάντα safe για βραδινή έξοδο,  μπορεί να γίνει αμέσως πολύ ενδιαφέρον αν δώσεις όλη την ένταση στα κοσμήματα, ή σε ένα ζευγάρι παπούτσια που ήδη έχεις στη ντουλάπα σου με κάποιο έντονο χρώμα ή διακοσμητικό στοιχείο.  

Πειραματίσου με το μακιγιάζ

Και φυσικά, αυτό που μπορεί να τα αλλάξει όλα, είναι το makeup. Δώσε λάμψη στο μακιγιάζ σου επιστρατεύοντας σκιες με glitter, όλο και κάπου θα έχεις μια ή τόλμησε να φορέσεις εκείνο το έντονο μωβ κραγιόν που είχες αγοράσει σε μία στιγμή αδυναμίας στο κατάστημα καλλυντικών. Εναλλακτικά, μπορείς να ξεσηκώσεις από διάφορα tutorials στο TikTok νέους τρόπους για να εφαρμόσεις το eyeliner σου για να δώσεις μια εντελώς άλλη τροπή στη νυχτερινή σου εμφάνιση.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ