Σέσκλο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Άγγελος Στύλας

0
1
Σέσκλο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Άγγελος Στύλας

Είχε διατελέσει επί χρόνια αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Αγελαδοτρόφων Μαγνησίας

Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Άγγελος Στύλας, επί πολλών ετών αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγελαδοτρόφων Μαγνησίας, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του, σε συγγενείς, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 15:30 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια και λοιπούς συγγενείς.

Ο ανιψιός του Βασίλης Καραλής αποχαιρέτα τον Άγγελο Στύλα  γράφοντας: «Ένας ακόμη συνάνθρωπός μας και για χρόνια αντιπρόεδρος του συλλόγου αγελαδοτρόφων Μαγνησίας από την μεγάλη οικογένεια Στύλα, ο αγαπημένος μας Άγγελος στα 87 του χρόνια μας εγκατέλειψε για το μακρύ ταξίδι . Τα 80 χρόνια που δραστηριοποιούνταν ως γεωργοκτηνοτρόφος και για όσους τον ξέρουν αφήνει πίσω του τεράστιο έργο αφήνοντάς πλέον τα εγγόνια του να συνεχίζουν την παράδοση τεσσάρων γενεών  .Αφήνει πίσω τα παιδιά και τα εγγόνια του και φυσικά τους αγαπημένους του συγγενείς από τη μεγάλη οικογένεια Στεργίου και Σουλτάνας Στύλα. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας παππού , πατέρα , θείε. Όλοι εμείς που σε ζήσαμε και σε γνωρίσαμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή