Σήμερα το μεσημέρι ξεκινά η προπώληση για τις παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

0
5

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου και τη συναυλία Πρωτοψάλτη

Από τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και το Τμήμα Εκδηλώσεων γίνεται γνωστό ότι τα εισιτήρια  για την  παράσταση αφιέρωμα «Βαγγέλης Παπαθανασίου»-«Ο Έλληνας που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο» που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ και για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ, έχουν εξαντληθεί.

Για όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 12:00μμ. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω της πλατφόρμας  www.ticketservices.gr.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα φέρουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση στην είσοδο του θεάτρου. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια από την πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πρέπει να φέρουν τη σήμανση γραμμωτού κώδικα (barcode), ειδάλλως δεν θεωρούνται έγκυρα. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ticketservices.

Για την ομαλή είσοδο των θεατών στο χώρο του θεάτρου συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.doepap.gr  στο πεδίο: Πολιτισμός  – προσεχείς εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή