Σε αυτή τη συλλογή ανακαλύψαμε τα πιο stylish outfits για τις καθημερινές σου εμφανίσεις την άνοιξη

0
2

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και τις ηλιόλουστες ημέρες να είναι μπροστά μας, έχουμε όλη την καλή διάθεση να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη γκαρνταρόμπα μας ώστε να είναι συμβατή με τη νέα σεζόν. Αξιολογώντας τα ήδη υπάρχοντα items μας και κάνοντας μία έρευνα σχετικά με το ποια κομμάτια πρέπει να προσθέσουμε στο στιλ μας, οδηγήθηκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στη νέα συλλογή της Liu Jo.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η Liu Jo αποφάσισε να μας προτείνει τις δικές της επιλογές για τη νέα εποχή, τις οποίες θέλουμε να προσθέσουμε σήμερα κιόλας στη γκαρνταρόμπα μας. Ειδικότερα, στη συλλογή παρατηρούμε μια ξεχωριστή πινελιά ενέργειας που κάνει το τέλειο pairing με τη λαμπερή διάθεση κάθε σύγχρονης γυναίκας.

άνοιξη

Όπως βλέπουμε, τα κομμάτια της συλλογής προορίζονται για εμφανίσεις στην πόλη, συνδυάζοντας την ανέμελη διάθεση με το city chicness. Αρμονικοί τόνοι, ζεστές αποχρώσεις και εκτυφλωτικές λεπτομέρειες ξεχωρίζουν στα ανάλαφρα φορέματα και τα τολμηρά denim κομμάτια που είναι must για τις ημέρες που διανύουμε. Items που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σταθούν σε κάθε περίσταση.

Παράλληλα, δεδομένου ότι η Liu Jo γνωρίζει πως κάθε σύγχρονη γυναίκα οφείλει να έχει αμέτρητες επιλογές σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις της στο γραφείο, τα γυναικεία κοστούμια προσγειώνονται στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, τα οποία συνδυάζουμε με φαρδιά παντελόνια σε διάφορα υφάσματα και πολλές αποχρώσεις. Στη “φόρμουλα” για τα τέλεια looks συναντάμε και τα γιλέκια και σακάκια που αγαπήθηκαν όσο τίποτε άλλο την περασμένη άνοιξη, τα οποία κάνουν δυναμικό comeback και φέτος. Πειραματιζόμαστε λοιπόν με το να τα συνδυάζουμε με ελαφριά πλεκτά που είναι ό,τι πρέπει για αυή την περίοδο.

άνοιξη

Θέλοντας να σε βοηθήσουμε να ενσωματώσεις κι εσύ στη γκαρνταρόμπα σου τα πιο hot items που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σου, πρωινή ή βραδινή, επιλέξαμε για σένα εκείνα τα κομμάτια που μας τράβηξαν την προσοχή στη νέα συλλογή της Liu Jo. 

άνοιξη

άνοιξη

άνοιξη

άνοιξη

άνοιξη

άνοιξη

άνοιξη

Δες περισσότερα εδώ

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 2103408400

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ