Σε αυτή τη συλλογή βρήκαμε τα outfits που θα φορέσουμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

0
3

Λίγες εβδομάδες πριν μπούμε και επίσημα σε εορταστικό mood, κάνουμε πρόγραμμα για το πώς επιθυμούμε να περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα. Πού θα μας βρει η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τι θα κάνουμε και πώς θα το γιορτάσουμε; Χωρίς να γνωρίζουμε πού θα βρισκόμαστε, ένα είναι σίγουρο. Θέλουμε η περίοδος αυτή να είναι γεμάτη λάμψη, όπως και τα outfits της εορταστικής μας γκαρνταρόμπας.

Άλλωστε, οι τάσεις για τη φετινή σεζόν μάς έδωσαν το πράσινο φως για να δημιουργήσουμε looks με αστραφτερές και μεταλλικές λεπτομέρειες, προωθώντας items που περικλείουν μέσα τους όλη τη λάμψη. Τη διάθεσή μας να συνδυάσουμε λαμπερά looks πρέπει να διάβασε η Sisley, λανσάροντας μία capsule συλλογή, η οποία σκοπό έχει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με τα εντυπωσιακά items που περιλαμβάνει.

outfits

Περιττό να αναφέρουμε πως βρήκαμε το τι θα φορέσουμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού οι επιλογές που μας προτείνει η Sisley είναι ο ορισμός της λάμψης. Λαμπερές μίνι φούστες, σακάκια με παγιέτες, κρεπ πουκάμισα και διχτυωτά φορέματα με στρας προσελκύουν πάνω στη γυναίκα που τα φορά όλα τα βλέμματα, μετατρέπτοντάς τη στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Ωστόσο, η νέα συλλογή δεν περιορίζεται μόνο στη γυναικεία μόδα, περιλαμβάνοντας outfits και για τον σύντροφό σου. Ειδικότερα, η νέα glam συλλογή προτείνει total black looks με σακάκια που έχουν βελούδινη επένδυση, ασορτί παντελόνια, αλλά και μαύρα πουκάμισα με εμπριμέ πουά.

outfits

Σε όλα τα πάρτι της εορταστικής περιόδου θα συγκεντρώσεις τα βλέμματα, αρκεί να κάνεις τις καλύτερες επιλογές σε outfits. Χωρίς αμφιβολία στη Sisley θα βρεις το outfit που θα σε κάνει να λάμψεις.

Editor’s Picks

Midi φόρεμα με παγιέτες, Sisley

outfits

Blazer με άνετη εφαρμογή, Sisley 

outfits

Διχτυωτό φόρεμα με στρας, Sisley

outfits

Μίνι hobo τσάντα, Sisley

outfits

Φωτογραφίες: Courtesy of Sisley

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ