Σε καλή κατάσταση οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τροχαίο

0
14
Σε καλή κατάσταση οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τροχαίο

Εκτός ο Ασαμόα για μία εβδομάδα, τελευταία στιγμή ενόψει Βέροιας Σιαφά και Ντος Σάντος

Παραλίγο να έρθουν άσχημα σενάρια στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού σήμερα το πρωί σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, Όσκαρ Σιαφά, Αλέξις Ντος Σάντος και Μαλίς Ασαμόα, επιστρέφοντας από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ποδοσφαιριστές επέβαιναν στο ίδιο ΙΧ το οποίο συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Οι υλικές ζημιές είναι σημαντικές, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, με τους Ασαμόα και Ντος Σάντος να έχουν χτυπήσει ελαφρά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση του έτερου οδηγού του οχήματος. 

Συγκεκριμένα μόνο ο Ασαμόα θα χρειαστεί ξεκούραση μίας περίπου εβδομάδας, με τους Ντος Σάντος και Σιαφά από εκεί και πέρα να είναι σε καλή κατάσταση, αποχωρώντας όλοι τους από το νοσοκομείο. Ωστόσο είναι δεδομένο και το σοκ για τους τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, και θα φανεί αν και οι Σιαφά και Ντος Σάντος θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον εξ αναβολής μεθαυριανό αγώνα με τη Βέροια, στη Νεάπολη και για την 20η αγωνιστική της Super League 2. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δύο επιπλέον απουσίες καταγράφονται για τον Ολυμπιακό Βόλου για το μεθαυριανό παιχνίδι στο γήπεδο της Νεάπολης, αφού οι κάρτες παίζουν τον ρόλο τους.

Συγκεκριμένα Στάμου και Παπακώστας δεν υπολογίζονται λόγω καρτών στο αυριανό παιχνίδι, και θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής. Μέχρι στιγμής (πέρα από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο) όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Τίμου Καβακά και των συνεργατών του, για μία δύσκολη αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, που θέλει ν’ αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Την ίδια στιγμή βέβαια ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει τους βαθμούς προκειμένου να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία. 

Χρυσόστομος Τρίμμης

Πηγή