Σε παιχνίδι χωρίς θέαμα, ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΚ Β’ 1-0

0
3

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ Β επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ Β στο γήπεδο του Μακεδονικού, με γκολ του κορυφαίου Βρακά, στα μέσα του δεύτερου μέρους.

Στο 58′,  Τσοπούρογλου και Τασιούρας συνδυάστηκαν άψογα στη δεξιά πτέρυγα, ο δεύτερος γύρισε συρτά στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον επερχόμενο Βρακά να πλασάρει από κοντά για το 1-0.

Μετά το γκολ σταδιακά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ Β να διαχειρίζεται το προβάδισμα του, χωρίς να επιτρέπει ουσιαστικά κάποια μεγάλη ευκαιρία στους αντιπάλους του μέχρι το φινάλε.

Ο Αλεξιάδης σταδιακά ανανέωσε την ομάδα του, δίνοντας την ευκαιρία στους Μαξ Σνάουτσνερ (γεννημένος το 2006) και Χισάμ Κανίς να κάνουν το ντεμπούτο τους με τον ΠΑΟΚ Β .

Η ΑΕΚ Β λίγο έλειψε να «κλέψει» τον βαθμό στο 90′, με τον Ταλιχμανίδη αρχικά να βλέπει το δυνατό σουτ του Γκολφίνου να σταματά στο δοκάρι του και στη συνέχεια να βάζει «STOP» στην κοντινή κεφαλιά του Σκόνδρα, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Το ματς αυτό άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της SL2, τα υπόλοιπα παιχνίδια της οποίας γίνονται την ερχόμενη Τετάρτη 11/10.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (79′ Πανίδης), Νινούα (79′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (69′ Κανίς), Βρακάς (69′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90+2′ Ρούμνιαντσεβ).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (24′ λ. τρ. Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή