Σκιάθος: Ανταπόκριση Βουλευτών Μαγνησίας για την μικροσυγκοινωνία Σκιάθου – Κουκουναριών

0
79
Skiathos

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου χαιρετίζει την ανταπόκριση στην Επιστολή – Ψήφισμα για το πρόβλημα της μικροσυγκοινωνίας Σκιάθου – Κουκουναριών που απασχολεί το νησί μας, από τους Βουλευτές ΝΔ Ν. Μαγνησίας κ. Αθανάσιο Λιούπη και κ. Κων/νο Μαραβέγια.

Έπειτα από την άμεση αντίδραση και πρωτοβουλία για κατάθεση τροπολογίας από την κ. Ζέττα Μακρή, ο κ. Αθανάσιος Λιούπης απέστειλε σχετικό email προς τη ΔΗΜ.ΤΟ., ενημερώνοντας ότι στηρίζει και αυτός αυτή την λύση για το πρόβλημα της μικροσυγκοινωνίας της Σκιάθου. Ακολούθως, ο κ. Κων/νος Μαραβέγιας ενημέρωσε με email τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ ότι με βάση το σχετικό υπόμνημα της ΔΗΜ.ΤΟ. κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή και στο αρμόδιο Υπουργείο.

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου θα συνεχίσει να ενημερώνει με Δελτία Τύπου τους φίλους του κόμματος και την κοινωνία της Σκιάθου για όλες τις ενέργειες των Βουλευτών στο θέμα αυτό, το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τους κατοίκους του νησιού και έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο.

Αναμένεται η ενεργοποίηση όλων των Βουλευτών ΝΔ του Νομού, καθώς και η επέκταση της δράσης τους σε κοινοβουλευτικό και πολιτικό επίπεδο, προκειμένου την οριστική λύση του πολύ σοβαρού αυτού ζητήματος για το νησί μας και τις Σποράδες συνολικά.

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ