Σοκάρει ο βασανιστικός θάνατος 10χρονης – Ο πατέρας ανάμεσα στους 3 κατηγορούμενους

0
2

Ο πατέρας, η μητριά και ο θείος της Σάρα Σαρίφ έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του 10χρονου κοριτσιού, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σάρεϊ. Πρόκειται για τους Ουρφάν Σαρίφ, 41 ετών, τη σύντροφό του Μπεινάς Μπατούλ 29, και τον αδελφό του Ουρφάν, Φαιζάλ Μαλίκ 28 ετών όλοι από το Hammond Road, Woking. Ο καθένας τους έχει επίσης κατηγορηθεί ότι προκάλεσε ή επέτρεψε τον θάνατο ενός παιδιού.

Το σώμα της μικρής βρέθηκε στο σπίτι της στις 10 Αυγούστου. Μια νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε ότι είχε υποστεί «πολλαπλούς και εκτεταμένους τραυματισμούς». Οι τρεις ενήλικες έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για το Πακιστάν στις 9 Αυγούστου.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Gatwick μετά την αποβίβαση πτήσης από το Ντουμπάι. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομία του Surrey επιβεβαίωσε ότι τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Έχουν προφυλακιστεί και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο του Guildford Magistrates’ Court αργότερα σήμερα (15/9).

Τα πέντε αδέλφια της Σάρα, ηλικίας από ενός έως 13 ετών, ταξίδεψαν επίσης στο Πακιστάν στις 9 Αυγούστου με τους τρεις κατηγορούμενους. Θεωρήθηκε ότι τα πέντε παιδιά ήταν μαζί του, αλλά τελικά προέκυψε ότι έμεναν με τον παππού τους Muhammad Sharif στο σπίτι του στο Τζέλουμ. Βρέθηκαν μετά από έφοδο της αστυνομίας και έχουν τεθεί υπό κρατική μέριμνα στο Πακιστάν.

Η αστυνομία του Σάρεϊ είπε ότι η μητέρα της Σάρα, Όλγα Σαρίφ, είχε ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς αξιωματικούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή