Σταθερά στη γραμμή της Λίγκας η Νίκη Βόλου

0
13

Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι παίκτες

Δεν αλλάζει στάση ούτε η Νίκη Βόλου σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και την αναστολή του και συντάσσεται πλήρως με τη γραμμή και τις αποφάσεις της Λίγκας.

Μάλιστα, η βολιώτικη ΠΑΕ ήταν μία από αυτές που κοινοποίησαν μέσω social media, την επικοινωνιακή καμπάνια της Super League 2, με την οποία ζητά δίκαιη χρηματοδότηση των ομάδων, προκειμένου όπως υποστηρίζει το ποδόσφαιρο να παραμείνει ζωντανό σε όλη την ελληνική επικράτεια. Άλλωστε, και οι «κυανόλευκοι» έχουν τονίσει ότι δεν είναι επαίτες, αλλά διεκδικούν αυτά που θεωρούν ότι δικαιούνται.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» σε αγωνιστικό επίπεδο συνεχίζουν σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά με την αναστολή να διαρκεί, εάν αυτή συνεχιστεί και για τρίτο σαββατοκύριακο, τότε δεν αποκλείεται να αναζητηθεί αντίπαλος για κάποιο φιλικό παιχνίδι, χωρίς να απουσιάζει το σενάριο κάτι τέτοιο εφόσον είναι δυνατόν να γίνει και το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Πάντως η προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο «Παντελής Μαγουλάς», με τον αγωνιστικό χώρο να έχει καθαριστεί από το χιόνι σε σημαντικό βαθμό, ενώ το τεχνικό επιτελείο έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Απορρίφθηκε η έφεση για την υπόθεση Μπουόλι

Εκτός Λίγκας και αγωνιστικών, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είδε την έφεσή της κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου μονομελούς οργάνου της SL2 για την υπόθεση Μπουόλι να απορρίπτεται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η επιτροπή αναφέρει στην απόφασή της ότι: «Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της υπ’ αριθμ. 6/2023 οριστικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2 και κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια (ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα της 11.11.2022, Νίκη Βόλου-Βέροια, για το πρωτάθλημα της Super League 2)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή