Στην Τουρκία 200 ιδιωτικά τζετ με δισεκατομμυριούχους του Κόλπου για τον τελικό UCL

0
2

Η Τουρκία αναμένει 200 ιδιωτικά τζετ με επιβάτες δισεκατομμυριούχους του Κόλπου, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ (10/6-22:00). Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, «μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Μπαχρέιν, θα είναι επιβάτες σε 200 ιδιωτικά αεροσκάφη που αναμένεται να προσγειωθούν στη χώρα».

Ανάμεσά τους, φυσικά, και ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ-Ναχιάν, μέλος της βασιλικής οικογένειας των ΗΑΕ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας. Στα τέλη του 2008 το “Abu Dhabi United Group”, η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων του σεΐχη με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αγόρασε τον αγγλικό σύλλογο, για 266 εκατομμύρια λίρες.

Όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”, στις εξέδρες του σταδίου “Atatürk”, δίπλα στον επικεφαλής της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα βρίσκεται και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή