Στo κλειστό της Νέας Ιωνίας το φετινό 2ο αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ πονγκ

0
0

Έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σήμερα και δημιουργεί πιθανότατα νέα προοπτική για το μέλλον η πρώτη συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με αγώνες της περιόδου 2023-2024. Το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Βόλου, που θα είναι το 2ο της φετινής σειράς κι έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 21 και 22/10/2023, θα διεξαχθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόλου Κένταυρος.

Η ειδική γραμματέας της ομοσπονδίας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη συνάντησε σήμερα 21/08 την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο γραφείο της στον Βόλο, παρουσία της προέδρου του τοπικού Κένταυρου Νεφέλης-Σωτηρίας Τσιτσάνη. Η Αντιπεριφερειάρχης έδωσε το τελικό οκ για τη συνδιοργάνωση κι έδειξε ενδιαφέρον για μελλοντικές αγωνιστικές εκδηλώσεις στο άθλημα. Μετά την Αγριά Βόλου τον περασμένο Οκτώβριο τη… σκυτάλη στα εξαιρετικά αυτά μέρη, για τη διεξαγωγή τουρνουά μικρών ηλικιών, παίρνει το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ραντεβού των τριών γυναικών ήταν προγραμματισμένο ώστε να οριστικοποιηθεί δύο μήνες πριν από τους αγώνες το θέμα της συνδιοργάνωσης. Επίσης αναφέρονται τα εξής: «Η Δωροθέα Κολυνδρίνη έκλεισε τη συμφωνία και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα προσφέρει τη μεταφορά των τραπεζιών και τα έπαθλα. Επίσης, έγινε συζήτηση πάνω στην ανάπτυξη του αθλήματος, όπως και για το ενδεχόμενο φιλοξενίας άλλων διοργανώσεων στη Θεσσαλία. Η Αντιπεριφερειάρχης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και γενικά υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια στηρίζει όλες τις αθλητικές δράσεις.

Να θυμίσουμε ότι και στο περσινό αναπτυξιακό στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με περισσότερες από 200 συμμετοχές, η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ΕΦΟΕπΑ είχε τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΑΣΕΑ Κένταυρος Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή