Συνεργασία Epic – Lego για τη δημιουργία ενός metaverse για παιδιά

0
30
Συνεργασία Epic – Lego για τη δημιουργία ενός Metaverse για παιδιά

Ένας virtual χώρος που θα απευθύνεται σε παιδιά είναι το επόμενο project της Epic Games σε συνεργασία με τη Lego.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε έναν χώρο στο metaverse που να είναι αστείος, διασκεδαστικός και φτιαγμένος για παιδιά και οικογένειες», δήλωσε ο CEO της Epic, Tim Sweeney.

Mε τον όρο metaverse να είναι ακόμα ασαφής και καινούργιος, οι δύο εταιρείες επισημαίνουν πως σε ό,τι και να καταλήξουν να φτιάξουν, πρώτη τους προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

«Το Lego Group και η Epic Games θα συνδυάσουν την εκτεταμένη εμπειρία τους για να διασφαλίσουν ότι αυτό το next step του Διαδικτύου έχει σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα την ευημερία των παιδιών», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εταιρείες σε δελτίο Τύπου.

Η Epic, από την πλευρά της, θα αξιοποιήσει την εμπειρία που έχει από το Fortnite στην κατασκευή εικονικών κόσμων, ενώ και η Lego θα αναπτύξει περισσότερο τις ικανότητές της, μετά την ενασχόληση με τα παιδιά video games. Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, κυκλοφόρησε το Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον σχεδιασμό του εικονικού αυτού κόσμου ή πότε θα είναι διαθέσιμος, αλλά και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ