Συσπειρώνονται υπέρ ανεμβολίαστης γιατρού στην Αγριά- Χαμός στο facebook με μηνύματα υπέρ της

0
12
Συσπειρώνονται υπέρ ανεμβολίαστης γιατρού στην Αγριά Χαμός στο Facebook με μηνύματα υπέρ της

Η εν λόγω γιατρός δεν έχει εμβολιαστεί και δεν μπορεί να λειτουργεί το ιατρείο της

Εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχουν ψίθυροι στην κοινωνία της Αγριάς για μία γιατρό, η οποία δεν έχει εμβολιαστεί, παρά το γεγονός ότι ο εμβολιασμός έχει καταστεί υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς. Οι ψίθυροι όμως αυτοί δεν μετουσιώθηκαν ποτέ σε επίσημη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, έχουν γίνει κινήσεις εκ του Συλλόγου να μιλήσουν με την γιατρό και να την πείσουν να ακολουθήσει την επιστημονική, οδό που είναι ο εμβολιασμός.

Ωστόσο φαίνεται πως η συζήτηση δεν είχε αποτέλεσμα και η γιατρός παραμένει ανεμβολίαστη με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες τους ασθενείς της ότι δεν θα μπορεί να λειτουργήσει το ιατρείο της. Η είδηση αυτή προκάλεσε “σεισμό” στην Αγριά, με τους ασθενείς της να συσπειρώνονται και να ζητούν να μπορέσει η γιατρός τους να λειτουργήσει το ιατρείο της, ενώ υπάρχουν και κάτοικοι που σημειώνουν πως πρέπει να εμβολιαστεί όπως εμβολιάζονται όλοι οι υπόλοιποι υγειονομικοί.
Μάλιστα, ασθενής της γιατρού έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας εκθέτοντας το προσωπικό ιατρικό του ιστορικό επισημαίνοντας πως πάσχει από δύο σοβαρές ασθένειες, αλλά και τη στάση της γιατρού, που τον έσωσε, όπως ο ίδιος επισημαίνει.
“Τελικά νόσησα από τον κορωνοϊό παρά τις προφυλάξεις μου. Κινδύνευσα πολύ και σώθηκα από την προαναφερόμενη γιατρό μου, που θα την ευγνωμονώ σε όλη μου την ζωή. Ποτέ δεν μου είπε να μην κάνω το εμβόλιο, ποτέ δεν έδωσε χρησμούς για την πανδημία και την εμβολιαστική πολιτική της χώρας μας. Δικές μου ήταν οι αποφάσεις περί εμβολιασμού, αλλά και η ίδια σεβόταν τους προβληματισμούς και την ανασφάλεια μου.
Η γιατρός μου είναι μια μάχιμη γιατρός που δεν σκιάχτηκε τον κορονοϊό, δεν λιγοψύχησε, δεν λιποτάχτησε. Αντιθέτως, έθεσε σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή για τους covid ασθενείς της, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους χωρίς καμία διάκριση και διαχωρισμό. Ήταν δίπλα μας να μας στηρίζει σωματικά και ψυχικά έως το τέλος της νόσου και στην αποθεραπεία μας”, επισημαίνεται στην επιστολή του ασθενούς που εστάλη και στο magnesianews.gr.

Στο κείμενό του συνεχίζει, γράφοντας “συγκλονίστηκα στην τελευταία μου επίσκεψη στο ιατρείο της, όταν μου ανακοίνωσε η ίδια με μεγάλη δυσαρέσκεια, ότι μετά την 1η Φεβρουαρίου θα της κλείσουν το ιατρείο καθότι είναι ανεμβολίαστη!!! Πόσο άδικο μου φάνηκε εκείνη την στιγμή!!!
Είναι δυνατόν η γιατρός μου να μην μπορεί να με θεραπεύσει εξαιτίας μιας πολιτικής απόφασης;”, με τον εν λόγω ασθενή να ζητά από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας να προσπαθήσει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αξιοκρατικά και με ανοιχτό μυαλό, λαμβάνοντας υπόψιν του και την Ιατρική Δεοντολογία, να λύσει τον γρίφο της υποχρεωτικότητας και γιατί όχι μαζί με όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, ώστε να δώσει μία άλλη ελπίδα, καθώς και μία λύση στην λανθασμένη πολιτική επιμονή -του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών.

“Πόλεμος” στο facebook για τη γιατρό
Η Αγριά μετά από αυτή την είδηση πως η γιατρός δεν θα λειτουργήσει το ιατρείο της επειδή δεν έχει εμβολιαστεί έχει χωριστεί στα δύο. Από τη μια οι κάτοικοι που εκθειάζουν τη γιατρό και στη στηρίζουν, ζητώντας να ανοίξει το ιατρείο της και τονίζοντας πως πάντα στέκονταν κοντά τους κι από την άλλη πλευρά άλλοι κάτοικοι, στηρίζουν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και ισχυρίζονται πως σωστά πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Μερικά από τα σχόλια στο facebook

“Απαράδεκτο…Η κυρία ….. εκτός απο εξαιρετική επιστήμονας είναι και εξαιρετικός άνθρωπος!!!Ανα πάσα ώρα και στιγμή δίπλα στους ασθενείς,με την ωραιότερη αντιμετώπιση στο οποίο πρόβλημα μας έκανε να νιώθουμε ασφαλείς!!!Ειναι άδικο και κρίμα να συνεχιστεί αυτό”.

“Πολύ καλά έκαναν και την έβαλαν σε αναστολή. Οι άλλοι γιατροί που εμβολιαστηκαν είναι τα κορόιδα της υπόθεσης; Έτσι είναι ο νόμος. Αυτή η ίδια αμφισβητεί την επιστήμη της και δεν χρειάζεται καμία κινητοποίηση. Έχουμε εδώ και δύο χρόνια υγειονομικό πόλεμο και το μόνο όπλο μας προς το παρόν είναι το εμβόλιο”.

“Μου έσωσε την ζωή η γιατρός μας!!!! Η καλύτερη .…”

“Είχα και εγώ έναν γιατρό πολύ καλό που εμπιστευομουνα πολλά χρόνια δεν τον ξαναεπισκεφτηκα όμως γιατί δεν εμβολιάστηκε. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά γιατρό που δεν εμπιστεύεται την επιστήμη του”.

“Ξεσηκωθείτε Αγριώτες και όλα τα γύρω χωριά και βολιωτες να μαζέψουμε υπογραφές για τη γιατρό να ξαναγίνει το ιατρείο της γιατί πραγματικά αξίζει και σαν γιατρός και σαν ανθρωπος”

Πηγή