Τα άνετα παπούτσια που φοράω κάθε χρόνο αυτή την εποχή

0
9

Με τη θερμοκρασία να έχει λάβει επιτέλους τη χαμηλή τιμή που ταιριάζει στη χειμερινή εποχή, το προηγούμενο σαββατοκύριακο φέραμε έξω έξω στη ντουλάπα μας τα πιο ζεστά ρούχα που για καιρό έμεναν ανέγγιχτα, διανύοντας την καινούρια περίοδο με νέα γκαρνταρόμπα. Και πέρα από τα outfits που έγιναν πιο cozy, το ίδιο συνέβη και με τα παπούτσια. Ήρθε, λοιπόν, η εποχή που στην καθημερινότητά μου επιλέγω ένα ζευγάρι παπούτσια, το οποίο νιώθω πως με καλύπτει και από άποψη styling, αλλά και από την πλευρά της άνεσης.

Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτα τα στοιχεία θες να σου χαρίζει το ζευγάρι παπούτσια που έχεις επιλέξει να φοράς καθημερινά. Και συχνά είναι δύσκολο η άνεση να συνυπάρχει με το στιλ. Φυσικά, φέτος οι σχεδιαστές έδειξαν μία προτίμηση στο να καταφέρουν να συνδυάσουν την πρακτικότητα με την κομψότητα, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου μέσα σε αυτό που φοράς. Για μένα το κομμάτι αυτό που μου χαρίζει άνεση- δίνοντάς μου την ευκαιρία να νιώθω ο εαυτός μου- αλλά και stylish looks είναι οι μπότες UGG, τις οποίες δεν θα άλλαζα για κανένα άλλο ζευγάρι κατά τις θερμοκρασίες που διανύουμε.

Αρχικά, είναι σαν να περπατάς, φορώντας τις fluffy παντόφλες σου, χάρη στην εσωτερική επένδυση που υποστηρίζει το πόδι σου, ενώ παράλληλα σου κρατάει ζεστά τα κάτω άκρα. Τα διαφορετικά μοντέλα που κυκλοφορούν και οι διάφορες αποχρώσεις που κάνουν pairing με την quiet luxury αισθητική, θα ταιριάξουν σε κάθε προτίμηση, ενώ πλέον μπορούν να σταθούν και σε πιο επίσημες εμφανίσεις ή σε office looks. Η φετινή χρονιά ήταν η απόδειξη πως τα όρια ανάμεσα σε casualwear και dressier looks είναι θολά, με αποτέλεσμα η επιλογή των UGG να είναι η ιδανική για την εποχή που διανύουμε.

Πώς να φορέσεις τις UGG μπότες σου;

Διάσημες και influencers έχουν δώσει την έγκρισή τους στο διαχρονικό – πλέον- παπούτσι του χειμώνα, δίνοντάς μας ιδέες για το πώς να το φορέσουμε. Με τζιν παντελόνι, φούστα, leggings ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί, οι UGG μπότες θα σου χαρίσουν cool vibes και ταυτόχρονα κομψότητα στα looks του χειμώνα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ