Τα κοσμήματα της Σόφης Μουκίδου υπόσχονται να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα μοναδικά

0
68
Τα κοσμήματα της Σόφης Μουκίδου υπόσχονται να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα μοναδικά
Τα κοσμήματα της Σόφης Μουκίδου υπόσχονται να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα μοναδικά

Μέσα στην δύσκολη πραγματικότητα, την οποία βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, εμείς έχουμε αποφασίσει να βάζουμε πινελιές χρώματος και αισιοδοξίας, που θα κρατούν ψηλά την ψυχολογία μας και την διάθεσή μας. Αυτήν μας την προσπάθεια έρχονται να βοηθήσουν και τα Χριστούγεννα που ναι μεν δεν θα είναι φέτος όπως τα προηγούμενά τους αλλά όλο και κάτι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τα βοηθήσουμε να γίνουν εξίσου απολαυστικά και λαμπερά με τα περσινά ή τα προπέρσινα. Όχι δεν θα μείνουμε όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη!

Θα δημιουργήσουμε super stylish outfits που θα κάνουν τις (καραντινάτες!!) γιορτινές μέρες πιο glam, θα σταματήσουμε να κυκλοφορούμε στο σπίτι αχτένιστες και απεριποίητες και θα φοράμε κοσμήματα 24/7. Άλλωστε αυτό το τελευταίο είναι κάτι που το δοκιμάσαμε και είδαμε ότι μας φτιάχνει το κέφι. Ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη μας κάθε φορά που στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και βλέπουμε ένα υπέροχο κολιέ να γυαλίζει γύρω από το λαιμό μας ή τα μάτια μας να φωτίζονται περισσότερο χάρη στα λαμπερά σκουλαρίκια με τα οποία στολίσαμε τα αυτιά μας. Κάναμε χώρο λοιπόν από τώρα στο μπουντουάρ μας και παραγγείλαμε κοσμήματα κι άλλα κοσμήματα, με σκοπό να φοράμε κάτι ιδιαίτερο κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό αλλά να κάνουμε και τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα σε όσους αγαπάμε.

View this post on Instagram

A post shared by Sofi Moukidou Jewellery (@sofimoukidoujewellery)

Σε αυτή μας την προσπάθεια εμπιστευτήκαμε την σχεδιάστρια κοσμημάτων Σόφη Μουκίδου, η οποία έχει δημιουργήσει μια νέα συλλογή, ονόματι Ονείρων Λάφυρα (όπως καταλαβαίνεις από το όνομα κιόλας μας είχε κερδίσει!) που στόχο έχει να μας γνωρίσει τον κόσμο της μοναδικότητας και της πολυτέλειας μέσα από ιδιαίτερα και συλλεκτικά κομμάτια. Όπως λέει και η ίδια μας εκμυστηρεύτηκε ανέκαθεν λάτρευε να μπλέκει ετερόκλητα υλικά και vintage στοιχεία με ημιπολύτιμους λίθους που έβρισκε έπειτα από ατελείωτες ώρες εξερεύνησης στα πιο απίθανα σημεία. Αυτό όμως που κάνει τα συγκεκριμένα κοσμήματα ξεχωριστά και ακόμη πιο ενδιαφέροντα για εμάς είναι ότι one of a kind. Αυτό που φοράς είναι μοναδικό, το έχεις μόνο εσύ και καμία άλλη. Πόσο cool είναι αυτό;

Να σας συστήσουμε τα κοσμήματα της Σόφης Μουκίδου:

Η Σόφη Μουκίδου εξομολογείται ότι τα κοσμήματα μπήκαν στη ζωή της από την εφηβική της ακόμα ηλικία, σαν ένας τρόπος έκφρασης συναισθημάτων. Τα πρώτα της κοσμήματα ήταν κάτι avant-garde εκρήξεις που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα τόσο από Έλληνες celebrities, όσο και από galleries του εξωτερικού. Η συνέπεια και η εφευρετικότητα των δημιουργιών της είναι αξιέπαινη αν και η ίδια αποκαλύπτει ότι για το μόνο που μετανιώνει είναι όταν αναγκάστηκε να μπει σε πιο εμπορικά και minimal καλούπια κατά τη μετάβαση της από ένα όμορφο χόμπι σε κύριο επάγγελμα. «Όταν αποφασίζεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, μη το αλλοιώσεις για κανένα λόγο» συμβουλεύει τους νέους επίδοξους σχεδιαστές.

κοσμήματα Μουκίδου

Ευτυχώς όμως αυτή την περίεργη περίοδο, σαν γνήσιος Σκορπιός αντέδρασε ακόμα πιο δημιουργικά, άφησε ξανά το καλλιτεχνικό της πνεύμα να την κυριέψει και να μαγέψει και πάλι όπως πρώτα τους fans της. Σε αυτούς πια συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς! Μέσα σε μια εποχή που μοιάζει σαν κακόγουστο αστείο, είναι σπάνιο να βλέπεις σχεδιαστές να επενδύουν στην ποιότητα και τη μοναδικότητα. Και σαν συλλέκτης και η ίδια μας εξηγεί πως το σκεπτικό πίσω από αυτή τη συλλογή, είναι ότι το κόσμημα δεν αποτελεί απλά ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση μας.

Η σχεδίαση ενός κοσμήματος είναι ένα είδος τέχνης, ένα ατελείωτο κυνήγι θησαυρού και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι ακριβώς. Σαν ένα δώρο προσιτής πολυτέλειας που μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας και τους φίλους μας. Και τώρα ειδικά αυτή την προσιτή πολυτέλεια την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ άλλοτε, μιας και δύναται να ανεβάσει την διάθεσή μας στα ύψη. Τα “Ονείρων Λάφυρα” όπως προδίδει και ο τίτλος αυτής της συλλογής είναι σαν να είναι βγαλμένα από ένα όμορφο όνειρο, από ένα παλιό σεντούκι γεμάτο θησαυρούς. Με μια μπαρόκ αύρα και με κύρια υλικά τα μαργαριτάρια και τα γυάλινα μουράνο, αυτή η συλλογή θα σας ταξιδέψει κυριολεκτικά… Όποια δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο ειδικά τώρα, λέει ψέματα!

κοσμήματα Μουκίδου

Που θα βρεις τα κοσμήματα της Σόφης Μουκίδου:

Τα ιδιαίτερα κοσμήματα της Σόφης Μουκίδου διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, στην ιστοσελίδα sofimoukidou.com, καθώς και στα Tourban Concept Stores. Τι ακριβώς είναι αυτά; Τα Tourban Concept Stores αποτελούν μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα της Σόφης Μουκίδου. Ουσιαστικά πρόκειται για 2 υπέροχους χώρους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που στόχο έχουν να αναδείξουν urban fashion brands με καθαρά ελληνικό DNA. Εκεί μπορείς να βρεις (εννοείται μετά το τέλος του κατ’οίκον περιορισμού) ό,τι πιο φρέσκο και μοντέρνο σε ένδυση, αξεσουάρ και είδη δώρων, που φυσικά θα αγκαλιάσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερα τα μοναδικά Sofi Moukidou Jewellery. Κορίτσια, όπως είπαμε και πριν τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμες!

Οι διευθύνσεις των Tourban Concept Stores είναι:

Χρυσοστόμου Σμύρνης 7, Θεσσαλονίκη.

Αποστόλου Παύλου 22, Θεσσαλονίκη.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ