Τα ποιοτικά αξεσουάρ μικροφώνων Rycote κάνουν τη διαφορά

0
11
Τα ποιοτικά αξεσουάρ μικροφώνων Rycote κάνουν τη διαφορά

Η εταιρεία Rycote προσφέρει για πάνω από 40 χρόνια ποιοτικά αξεσουάρ μικροφώνων, τα οποία παρέχουν προστασία από κραδασμούς, ήχους και τον αέρα και εξασφαλίζουν μια υψηλής ποιότητας καταγραφή ήχου ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, είναι σχεδιασμένα για να αποτρέπουν να καταγράφονται θόρυβοι και ο αέρας κατά την καταγραφή ήχου επαγγελματικού επιπέδου, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το ότι είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία.

Rycote Dedicated

Σχεδιασμένα για τους πρωτοπόρους των μικροφώνων

Τα αξεσουάρ της Roycote είναι ελαφριά και εύκολα στη χρήση ενώ ταιριάζουν απόλυτα με τα κορυφαία μοντέλα μικροφώνων όπως τα Røde NTG Range, Sennheiser MKH 416, Schoeps CMIT 5, Schoeps MiniCMIT και Sanken CS-M1. Είναι σημαντικό το ότι είναι πλήρως συμβατά έτσι ώστε να προσφέρουν προστασία από ήχους που προκαλούνται από τον άνεμο και θορύβους που δε θα έπρεπε να καταγράφονται κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής καταγραφής ήχου, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε πάνω σε boom αλλά και πάνω σε κάμερα.

Rycote Micro Windjammer

Micro Windjammer για προστασία από τον άνεμο σε φορητές κάμερες, smartphone και tablet

Διαχρονικά έχει αλλάξει το μέγεθος μιας HD κάμερας το οποίο γίνεται όλο και πιο μικρό, όμως δεν έχει αλλάξει η ανάγκη για να προστατέψουμε τον ήχο που καταγράφουμε από το θόρυβο που προκαλεί ο αέρας στους εξωτερικούς χώρους. Για αυτό το λόγο η Rycote έχει κατασκευάσει το Micro Windjammer το οποίο παρέχει καταγραφή ήχου εξαιρετικής ποιότητας στις φορητές κάμερες. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε smartphones αλλά και tablets, και έτσι τα video στα social media θα είναι για πάντα διαφορετικά, καθώς θα ξεχωρίζουν για τον καθαρό ήχο απαλλαγμένα από ηχητικές παρεμβολές του περιβάλλοντος κατά το οποίο γίνεται η καταγραφή ήχου.

Rycote Modular Windshield-Kit

Το πλήρες Modular Windshield Kit για την απομόνωση του ανέμου και των θορύβων

Η Rycote ασχολείται με τα αξεσουάρ για την προστασία των μικροφώνων από τον άνεμο και τους θορύβους από το 1969 όπου οι επαγγελματίες στην καταγραφή ήχου δείχνουν την προτίμησή τους μέχρι σήμερα καθώς η ποιότητα των συγκεκριμένων αξεσουάρ τα κάνει να ξεχωρίζουν. Το Modular Windshield Kit δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς προστεύει από τον άνεμο και τους κραδασμούς και είναι μια πλήρης λύση για κάθε μέγεθος μικροφώνου.

Το σώμα του μικροφώνου προστατεύεται από τον κυρίως σωλήνα με δύο καπάκια και προστατεύει το μικρόφωνο, στο οποίο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, και έχει τη δυνατότητα να μειώσει το θόρυβο μέχρι και 30db, με ελάχιστες απώλειες στις υψηλές συχνότητες. Η αντικραδασμική βάση που τοποθετείται ξεχωρίζει για τη στιβαρή κατασκευή της μιας και δε δημιουργείται θόρυβος τόσο κατά τη χρήση της αλλά και κατά την κίνηση των καλωδίων του μικροφώνου. Τέλος, το Modular Windjammer παρέχει προστασία από το θόρυβο ακόμα και υψηλής έντασης ανέμου, μειώνοντάς τον ακόμα και κατά 50db, παρέχοντας ηχογράφηση εξαιρετικής ποιότητας χωρίς να αλλοιώνονται οι υψηλές συχνότητες.

Rycote Boom lifesytle

Σχετικά με τη Rycote

Η Rycote ξεχωρίζει εδώ και δεκαετίες για την υψηλή ποιότητα στην κατασκευή αξεσουάρ μικροφώνων, τα οποία κατασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία και αποτελούν διαχρονικά την προτίμηση επαγγελματιών στην καταγραφή ήχου που διακρίνεται για την καθαρότητα και την απώλεια θορύβων ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Τα Rycote αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα η εταιρεία Alba Photo Video.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ