Τα denim κομμάτια που θα δώσουν άλλη πνοή στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

0
19

Οι συλλογές των οίκων μόδας για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ’23 θα μπορούσαν να έχουν πολλούς διαφορετικούς τίτλους, αλλά σίγουρα ένας από αυτούς θα ήταν ” η αποθέωση του denim”. Η συγκεκριμένη υφή αποτέλεσε τη βάση για ευφάνταστα σχέδια που παρουσιάστηκαν στα μεγαλοπρεπή catwalks των μητροπόλεων της μόδας. Και ενώ τα τζιν κομμάτια θεωρούνται πλέον διαχρονικά, φέτος προσεγγίστηκαν ποικιλοτρόπως, και σε αυτά ξεδιπλώθηκε όλη η δημιουργικότητα και ευρηματικότητα των σπουδαιότερων σχεδιαστών.

Ο πειραματισμός πάνω στο denim απέδωσε καρπούς, καθώς από αυτόν “γεννήθηκαν” τα εκκεντρικά φορέματα με patchwork που σύστησε στο κοινό ο οίκος Marine Serre, τα ξεβαμμένα τζιν με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις και τα ψυχεδελικά σχέδια από τη συλλογή της Masha Popova, αλλά και τα μπουστάκια ή τα τσαντάκια με denim υφή που η Diesel παρουσίασε στην SS ’23.

H πολύπλευρη προσέγγιση και προσοχή που δόθηκε στο κλασικό τζιν είναι που ανήγαγε τις πιο ασυνήθιστες εκδοχές του σε must αυτής της σεζόν. Με έμφαση στη δυναμικότητα, τις μακριές επιβλητικές γραμμές, το ατημέλητο στιλιστικά αποτέλεσμα και τα fun στοιχεία, το denim θα μπει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και θα την ανανεώσει ολοκληρωτικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να δώσεις ευκαιρία στα παρακάτω ξεχωριστά κομμάτια:

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ