Τα Foldables οδεύουν σταδιακά προς την κυριαρχία της αγοράς

0
5
Τα Foldables οδεύουν σταδιακά προς την κυριαρχία της αγοράς

foldables, Τα Foldables οδεύουν σταδιακά προς την κυριαρχία της αγοράς

Η εταιρεία έρευνας αγοράς Canalys περιγράφει με θετικούς οιωνούς την πορεία των foldables στην παγκόσμια αγορά. Συγκεκριμένα, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για 30 εκατομμύρια αποστολές συσκευών το χρόνο μέχρι το 2024.

Τα στοιχεία της Canalys πιστοποιούν τάσεις ανόδου του αριθμού των κινητών με αναδιπλούμενη οθόνη στην παγκόσμια αγορά. Μάλιστα, για το χρονικό διάστημα μεταξύ του 2021 και 2024, η Canalys προβλέπει ότι ο ετήσιος ρυθμός ανόδου μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 53%. Εύλογο είναι, λοιπόν, το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν όλοι οι κατασκευαστές για την αγορά αυτή.

Πτωτικά θα κινηθούν και οι τιμές των foldables, καθώς αυξάνεται ο αριθμός τους στην αγορά, με την μέση τιμή να διαμορφώνεται περίπου στα 1000 δολάρια εντός του 2024. Σε σύγκριση με τις τιμές που ίσχυαν στο 2019, η πτώση τιμής υπολογίζεται περίπου στο 50%.

Εντός του 2021, οι αποστολές foldables στην παγκόσμια αγορά έφτασαν σε αριθμό τα 8.9 εκατομμύρια, με την άνοδο στις αποστολές να αγγίζει το ποσό του 148% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Η πορεία των foldables είναι αντίθετη με εκείνη των υπόλοιπων smartphones, γεγονός που δείχνει ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευοίωνες για εκείνα.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος – μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ