Τα Samsung foldables ξεπερνούν το 1 εκ. πωλήσεις στη Νότια Κορέα

0
3
Τα Samsung Foldables ξεπερνούν το 1 εκ

Ως ευοίωνα μπορούν να χαρακτηριστούν τα μηνύματα της αγοράς για το Samsung Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy Z Flip 3. Μόνο στη Νότια Κορέα οι πωλήσεις και των δύο μοντέλων ξεπέρασαν τις 1 εκατομμύριο μονάδες.

Τα στοιχεία από την κορεάτικη αγορά δείχνουν ότι τα foldables μπορούν να γίνουν mainstream. Τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και Samsung Galaxy Z Flip 3 γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία μετά από έναν μόλις μήνα παρουσίας τους στην τοπική αγορά. Ανάλογες επιδιώξεις είναι εύλογο να δημιουργούνται στο τμήμα marketing της Samsung και για τις υπόλοιπες αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα δύο νέα μοντέλα της Samsung, στην αγορά της Νότιας Κορέας έγιναν 920.000 προπαραγγελίες, αμέσως μόλις παρουσιάστηκαν, ενώ 270.000 μονάδες ενεργοποιήθηκαν μέσα σε μία ημέρα, συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας των foldables στην αγορά της Νότιας Κορέας, στοιχείο που δείχνει το υψηλό ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού για αυτά.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε και τα δεδομένα από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ