Τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου

0
7
Τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου

Τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite έρχονται στις 29 Μαρτίου

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ένα event στις 29 Μαρτίου, στο οποίο περιμένουμε να δούμε τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite. H παρουσίαση των νέων smartphones της Xiaomi θα γίνει μέσω live streaming.

Η Xiaomi δεν ανακοίνωσε το ποια θα είναι τα μοντέλα που θα ανακοινώσει στις 29 Μαρτίου, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι σε εκείνο το event θα δούμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite. To Xiaomi Mi 11 Lite έχει το ενδιαφέρον του, καθώς θα είναι το πρώτο με τον επεξεργαστή Snapdragon 775G, αλλά και τριπλό setup στους φακούς στο πίσω μέρος.

Τα Xiaomi Mi 11 Pro και Ultra θα κεντρίζουν το φωτογραφικό ενδιαφέρον με τον αισθητήρα ISOCELL που θα περιλαμβάνουν, με υβριδικό zoom που θα φτάνει το 120x, ενώ αναμένεται να υπάρχει και μία μικρή οθόνη στο πίσω μέρος, στο σημείο των καμερών για να μπορεί κανείς να βλέπει τον εαυτό του, καθώς τραβά μία selfie.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ