Έρχεται νέο μοντέλο MacBook Air με πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, αλλά και MagSafe

0
30
Έρχεται νέο μοντέλο MacBook Air με πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, αλλά και MagSafe

Έρχεται νέο μοντέλο MacBook Air με πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, αλλά και MagSafe
Macbook Air 13 inch 2019

Η Apple φαίνεται να εργάζεται πάνω σε ανασχεδιασμό του MacBook Air, με το νέο μοντέλο να έρχεται πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από ποτέ, ενώ θα δούμε και το σύστημα φόρτισης Magsafe να επιστρέφει. Μάλιστα, το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του 2021 με αρχές του 2022.

Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα Bloomberg. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την πηγή, το τωρινό μοντέλο MacBook Air θα παραμείνει στην αγορά ως η entry-level πρόταση, με την αντίστοιχη λογικά μείωση στην τιμή. Το νέο μοντέλο θα έρθει και λίγο μικρότερο, με την Apple να μειώνει σημαντικά τα bezels, χωρίς όμως να αυξάνει το μέγεθος στην οθόνη. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ακόμα μικρότερο μοντέλο.

Το επόμενης γενιάς MacBook Air θα έρθει με τον Apple M2, το επόμενης γενιάς Apple Silicon. Δε γνωρίζουμε αν θα γίνει κάποιο refresh και στο τωρινό μοντέλο, τουλάχιστον στα specs του. Μαζί βέβαια, περιμένουμε φέτος τα νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, καθώς και το ανασχεδιασμένο μοντέλο iMac που μας ετοιμάζει η εταιρεία.

Τέλος, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι μορφή θα επιστρέψει ο φορτιστής MagSafe. Μέχρι το 2017 που υπήρχε στην αγορά ήταν μαγνητικός, όμως χρειαζόταν θύρα. Η αναγέννηση του ήρθε με τα iPhone 12 ως ασύρματη φόρτιση, οπότε ίσως δούμε κάτι αντίστοιχο στα νέα μοντέλα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ