Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

0
4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm και το ερώτημα είναι ποιο smartphone θα τροφοδοτήσει πρώτο.

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή από μια συνήθως αξιόπιστη πηγή, τον χρήστη του Χ Yogesh Brar, η Xiaomi προφανώς έχει μια αποκλειστική συμφωνία με τον κατασκευαστή chip για να χρησιμοποιήσει πρώτα το Snapdragon 8 Gen 4. Έτσι, οι δύο πρώτες συσκευές που θα χρησιμοποιήσουν το νέο SoC θα είναι το Xiaomi 15 και το Xiaomi 15 Pro.

Θα ακολουθήσουν αργότερα το OnePlus 13 και το iQOO 13. Αν και η ακριβής σειρά κυκλοφορίας μπορεί να έχει αλλάξει από πέρυσι, αυτοί είναι οι «συνήθεις ύποπτοι» με βάση το ιστορικό.

Τα OnePlus 12, iQOO 12, Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro ήταν επίσης από τα πρώτα που έφεραν το Snapdragon 8 Gen 3 όταν κυκλοφόρησαν στην Κίνα.

Οι παγκόσμιες εκδόσεις για τα Xiaomi 15, OnePlus 13 και iQOO 13 ενδέχεται να ακολουθήσουν την κυκλοφορία στην Κίνα για μερικές εβδομάδες. Τέλος, το Xiaomi 14 Pro δεν έγινε ποτέ διαθέσιμο παγκοσμίως οπότε το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον διάδοχό του .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ